Spor

Final Hattı; Belediye Meydanı Alsancak Stadı

Yarın İzmir Alsancak Stadı’nda oynanacak olan, “1. Lig’e merhaba finali” Bodrumlu sporseverler tarafından Bodrum Belediye Meydanı’ndaki dev ekranda izlenebilecek. Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen dev ekran organizasyonu geniş kesimlerin memnuniyeti ve..

Final Hattı; Belediye Meydanı Alsancak Stadı

Yarın İzmir Alsancak Stadı’nda oynanacak olan, “1. Lig’e merhaba finali” Bodrumlu sporseverler tarafından Bodrum Belediye Meydanı’ndaki dev ekranda izlenebilecek.

Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen dev ekran organizasyonu geniş kesimlerin memnuniyeti ve desteği ile karşılandı. 29 Mayıs Pazar günü saat 21’de başlayacak maçın dev ekrandan canlı yayını ile ilgili görüşüne başvurduğumuz Başkan Ahmet Aras: “Yoğun talep vardı. Maça taraftar transferi için verdiğimiz destek ortada. Özel nedenleri ya da zaman uyuşmazlığı nedeni ile gidemeyen taraftar topluluğumuzun bu heyecanı Bodrum’un kalbinde, Belediye Meydanı’nda birlikte yaşamalarını istedik. Spor aynı zamanda kolektif bir ruhtur. Bodrum’da zaten beraberlik, birlik memleketidir. Bodrum’a bu yönüyle de yakışacağını düşündük. Şu anda yol arkadaşlarımla, çok değerli yöneticilerimizle ortak çalıştay nedeni ile Van’dayım. Bu duygularımı da moral olsun manasında iletmiyorum. Van’daki Bodrum, Bodrumspor sevgisi görülmeye değer. Çok etkilendik. Van’ın orta yerine asılan Bodrumspor bayrağı sözün bittiği yer gibiydi adeta. Yarın Alsancak’ta yeşil çimlere ter akıtacak kardeşlerim bilsin ki; Van’ında kalbi yarın saat 21.00’de onlarla olacak. Bodrumspor markasının ve sevdasının sınırları Bodrum’u çoktan aşmış. Başarılar Bodrum’un gururu Bodrumspor. Yürek sizlerle atar” diyerek görüş bildirdi.

BAŞKAN KARAKAYA: “ASLA YALNIZ YÜRÜMEDİK.”

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya da konuyla ilgili olarak: “Başkan Aras daha baştan bize; ‘Asla yalnız yürümeyeceksiniz’ demişti. Bizler de bu zorlu onur yolunda; ‘Asla yalnız yürümedik.’ Teşekkürler Bodrum belediyesi, teşekkürler Bodrum. Bizler büyük ve kıymetli bir aileyiz. Bağlarımız her geçen süreçte daha bir güçlenerek büyüyecek” dedi. Bodrumspor taraftar kitlesinin ana gövdesini oluşturan Asi Tayfa Sözcüsü Doğan Yıldırım: “Başkan Aras’a bu anlamlı jestinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Belediye Başkanı’ndan, malzemecisine; taraftarından, yöneticisine; antrenöründen, kulüp başkanına büyük bir sinerji oluşturduk. Yarın saat 21.00 itibarıyla biz Alsancak’tan; ‘Yeşil’, kardeşlerimiz buradan; ‘beyaz’ diye haykıracağız. Maç bitiminde de inşallah yeri yeşile, göğü beyaza boyayacağız” ifadelerini kullandı. Bodrumspor eski yöneticisi ve Altınordu kulübünde uzun süre futbol oynayan turizmci Dinçer Özkeskin ise; “Dev maçın, dev ekranda gösterileceği Belediye Meydanı’na en yakın işletmenin sahibiyim. Benim durumumdaki 6 arkadaşımla birlikte maçı Alsancak’ta izleyeceğiz. Yani İzmir’de olacağız. Bodrum Belediyesi’nin bu hizmeti oldukça zarif olmuştur. Yerinde bir karardır. Bir sebeple İzmir’e gidemiyor olsaydım; maçı ortak taraftar ruhu ile Bodrum Belediye Meydanı’nda arkadaşlarımla birlikte izlemek isterdim. Bodrumspor’a bir iyi haber de benden: Altınordulu ciddi bir taraftar topluluğu yeşil-beyaz bayrakları ile yarın Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda olacak. Kırmızı Şeytanlar yarın tribünde bizlerle birlikte olacak” görüşlerine yer verdi. Yarın saat 21.00’de Bodrum Belediye Meydanı’nın renkli görüntülere sahne olması bekleniyor. Tüm Bodrum nefesini tuttu. Bodrumspor’un şampiyonluk kupası ile Yokuşbaşı’ndan aşağı inmesini bekleyecek.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL