Spor

Bodrumspor’un Şampiyonluk Virajı

TFF 2. Lig Play-Off Final müsabakasının oynanacağı saha ve saat belli oldu. Futbol Federasyonu’nun bugün yaptığı açıklamaya göre; Bodrumspor finalde Karacabey Belediyespor ile İzmir-Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda saat 21.00’de karşılaşacak…

Bodrumspor’un Şampiyonluk Virajı

TFF 2. Lig Play-Off Final müsabakasının oynanacağı saha ve saat belli oldu. Futbol Federasyonu’nun bugün yaptığı açıklamaya göre; Bodrumspor finalde Karacabey Belediyespor ile İzmir-Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda saat 21.00’de karşılaşacak. Maç tarihi daha öncesinde 29-Mayıs-Pazar olarak belirlenmişti. Finali kazanan takım tarihinde ilk kez 2022-2023 sezonunda Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele edecek. Bu arada bu önemli finalin A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacağı da alınan bilgiler arasında.

BAŞKAN KARAKAYA: “ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN.”

Maça 4 gün kala şimdiden Bodrum Yarımadası’nda final rüzgarları esiyor. Bodrumspor yönetimi üst düzey bir hazırlıkla 29 Mayıs’ı beklerken, Başkan Rıza Karakaya tarafından yapılan açıklamada: “Biz bu finali hak ettik. Hatta daha da fazlasını hak ettiğimizi, umarız Pazar günü hep birlikte göreceğiz. Oynadığımız futbolla, sahadaki ve tribündeki duruşumuzla zaten gönülleri fethettik. Bu toplamış olduğumuz sempati, özgüvenimizle de birleşince zaten bize her yer Bodrum’du. Alsancak Mustafa Denizli Stadı da final için, güzel bir adres olmuştur. Önce dostluk kazansın” görüşlerine yer verdi.

ASİ TAYFA: “PAZAR GÜNÜ; YER YEŞİL, GÖK BEYAZ OLACAK.”

Bodrumspor taraftarları karşılaşmada tribün organizasyonu için oldukça detaylı bir çalışma başlattılar. Maçın oynanacağı gün yani 29 Mayıs-Pazar günü saat 13’te merkezdeki İtfaiye Binası önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacak.

Maça gidecek tüm seyircilerin beyaz renk kıyafet giymeleri özellikle isteniyor. Bodrum taraftarları beyaz renk ile görsel bir harmoni yaratacaklar. İzmir futbol takımları finalde Bodrumspor’u destekleyecek. İzmir takımlarından özellikle Göztepe ve Altınordu taraftar grupları Bodrumspor’a aktif tribün desteği de verecekler. 15.000 kişilik Alsancak Mustafa Denizli Stad’ında seyirci avantajının ekibimizde olacağı kesin bir gerçek. Özellikle final maçlarında tribün atmosferi oldukça önemli. Bodrumspor seyirci toplamının ana gövdesini oluşturan Asi Tayfa sözcüsü Doğan Yıldırım ise; “Büyük, meşakkatli, çileli, keyifli, zorlu, muhteşem bir yolculuktan geliyoruz. Yeşil-Beyaz’ın farkını her yerde fark ettirdik. Yeşil-Beyaz futbolda güzel olan değildir sadece. Fair Play, dostluk, centilmenliktir. Tribünde ve yeşil saha da duruş farklılığının ve kalitenin adıdır Yeşil-Beyaz. Pazar günü de umuyoruz, diliyoruz, inanıyoruz ki; Şampiyonluğun Adı Bodrumspor olacaktır. Yer yeşil, gök beyaz olacaktır” diyerek görüş ve duygularını ifade etti. Bizler de Bodrum Haberi Gazetesi olarak; Bodrumspor’un her anında yanında olduğumuzu, Pazar günü saat 21.00’de yüreğimizin sahada ve tribünde Bodrumspor ile atacağını belirtmek isteriz.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL