Bodrum

Bodrum’da Aile Dizimi

İstanbul’da uzun yıllardır sistem dizimleri çalışmaları yapan Psikolog&Aile Danışmanı Hamdiye Baran, Bodrum’da “Aile Sistemi Dizimi” çalışması yapacak. Türkiye’de Aile Sistemi Dizimi konusunda önde gelen isimlerden biri olan Hamdiye Baran, 18-19..

Bodrum’da Aile Dizimi

İstanbul’da uzun yıllardır sistem dizimleri çalışmaları yapan Psikolog&Aile Danışmanı Hamdiye Baran, Bodrum’da “Aile Sistemi Dizimi” çalışması yapacak.

Türkiye’de Aile Sistemi Dizimi konusunda önde gelen isimlerden biri olan Hamdiye Baran, 18-19 Haziran tarihlerinde Bodrum Azka Otel’de iki günlük Aile Sistem Dizimi grup çalışması yapacak. Bu özel çalışmaya katılım ise 20 kişi ile sınırlı!

AİLE SİSTEMİ DİZİMİ NEDİR?

Aile Sistemi Dizimi, çok hızlı işleyen, sonuç odaklı bir ruhsal çalışma. Kişinin kendisini ve ailesini dışarıdan izleme fırsatı bulduğu ilginç bir yöntemle gerçekleştiriliyor. Geniş ailenizde veya daha önceki nesillerde yaşanan travmaların ve biriktirilmiş duyguların ‘kişiye’ aktarıldığı prensibine dayanan bu terapi yöntemi, katılımcılarda farkındalık sağlayarak bunları çözüme kavuşturmayı amaçlıyor.

Özetle bu ilginç terapi, aile üyelerinin kuşaktan kuşağa birbirlerine çeşitli yollardan bağlı olduğu anlayışına dayanıyor. Buna göre; birey içinde doğduğu aileye göre şekilleniyor. Yani son zamanlarda televizyon dizilerinde de sözü geçen ‘kader örgüsü’ işte tam da bu noktada devreye giriyor!

KİMLER KATILMALI?

Aile sistemi dizimlerine; kendini ve geçmişinde içinde bulunduğu ve/veya hala devam eden istenmeyen durumları değiştirmek, dönüştürmek, genetik zincirlerinden özgürleşmek isteyen 18 yaş üstü her birey katılabilir. Şu sorulardan bir ya da birkaçına ‘evet’ cevabı veren herkes, bu çalışmadan yararlanabilir:

  • Evliliğinizde problem yaşıyor musunuz?
  • İş ilişkileriniz veya para ile ilişkinizde tekrarlanan bir sorun var mı?
  • Sizi terketmeyen bir mutsuzluk duygusu yaşıyor musunuz?
  • Bedensel ve ruhsal rahatsızlıklarınız var mı?
  • Aile üyeleri veya bir aile üyesi ile hayatınızı etkileyen bir çatışma yaşadığınızı söyleyebilir misiniz?
  • Hiçbir sebep olmadığı halde devamlı bir suçluluk duygusu hissediyor musunuz?

Hamidiye Baran, çalışmaya katılmak isteyen bireylerin, aile sisteminde daha önceden yaşanmış travma benzeri olaylar (hastalıklar, erken ölüm, miras mağduriyeti, boşanma, intihar, tecavüz, bağımlılık, cinayet vb.) olup olmadığını da öğrenmelerini tavsiye ediyor. Aile dizimi sonrasında kişilerin çözüme kavuşturmak istedikleri konulara dair farkındalığının artacağını anlatan Baran, “İnsan ilişkileriyle ilgili problemler, korkular, kaygılar, takıntılar, öfke kontrolsüzlüğü, gelecek kaygısı, geçmişteki travmalar, mükemmeliyetçilik, özgüvensizlik ve stresle baş edememe vb. birçok sebepten dolayı aile dizimine başvurabilirsiniz” diyor.

AZKA OTEL’DE İKİ GÜN

18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazar günü Bodrum Gümbet’teki Azka Otel’de gerçekleştirilecek çalışma katılımcıları kendilerine ait olmayan yüklerden özgürleştirmek, yaşadıkları kısırdöngüleri ortadan kaldırmak, mutsuz kılan her şeyden arındırmak ve her anlamda hafiflemek için ideal bir fırsat! Çalışma, her iki gün de 10.00-18.00 saatleri arasında yapılacak. Uygulamaya katılmak için rezervasyon yaptırmak şart.

BİREYSEL DANIŞMANLIK DA ALINABİLECEK

Hamdiye Baran, Sistem Dizimleri çalışmasını Bodrum’da ilk kez gerçekleştirecek ve grup çalışmasının haricinde, bireysel danışmanlık randevularını da kabul edecek. Hamdiye Baran, 13 – 20 Haziran tarihleri arasında Bodrum’da olacak.

HAMİDİYE BARAN KİMDİR?

Psikolog Hamdiye Baran

1955 Ankara doğumlu Hamdiye Baran, Lise eğitimini T.E.D Ankara Koleji’nde aldıktan sonra ilk lisans ve lisansüstü eğitimini Pittsburgh Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler alanında tamamladı. Birleşmiş Milletlerde araştırma görevi, Unesco yetişkin eğitimi gibi projelerde çalıştı. Çeşitli bankalarda idari görevler yaptı. 2003 yılından itibaren Richard Bandler’dan NLP pratisyenliği, Wyatt Woodsmall’dan Master Pratisyenlik ve eğitmenlik eğitimi aldı.
Bireysel terapilerde kullandığı EFT ve NLP yöntemleri eğitimleri sonrasında 2007 yılında Türkiye Sistem Dizimleri Enstitüsünün 3 yıllık eğitimini tamamladı. Baran ikinci lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi, Psikoloji bölümünde tamamladı. Bireysel çalışmalarının yanında nesillerötesi aktarım uygulamaları yaptığı seminerler veriyor.

BİLGİ

Bodrum’da Aile Sistemi Dizimi’ne katılmak isteyenler, 0 532 627 92 60 numaralı telefondan ön kayıt yaptırabilecek.
Kayıt için başvuru süresi 10 Haziran 2022 Cuma günü sona erecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL