Gündem Muğla Siyaset

Muğla İçin Çevre Bakanı’yla Görüştüler

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, bir dizi program için Muğla’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile toplantı yaptıklarını ve Muğla’ya..

Muğla İçin Çevre Bakanı’yla Görüştüler

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, bir dizi program için Muğla’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile toplantı yaptıklarını ve Muğla’ya yeni yatırım ve ödenek sözü aldıklarını açıkladılar.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan; Bakan Kurum, Bakan yardımcıları, Bakanlık üst düzey bürokratları ile yaptıkları toplantıya, Muğla Valisi, AK Parti ve MHP Muğla İl Başkanları, Ula, Köyceğiz, Seydikemer, Ortaca, Dalaman, Yatağan, Kavaklıdere Belediye Başkanlarıyla AK Parti Ula ve Fethiye İlçe Başkanlarının da katıldıklarını bildirdiler.

Yeni Ödenekler aldık…

Muğla için çok verimli bir toplantı yaptıklarını ifade eden Milletvekilleri Demir ve Gökcan; “İlçelerimize özellikle alt yapı yatırımları ile bisiklet ve yürüyüş yolları için ödenek aldık. Yatağan Millet Bahçesi bitme aşamasında. Yeni Millet Bahçeleri Projelerimiz hazır. İhale süreçleri devam ediyor” dedi.

Daha yaşanabilir çevreci bir şehir için çalışıyoruz…

Daha yaşanabilir çevreci bir şehir için bıkmadan usanmadan sürekli çalıştıklarını belirten Milletvekilleri Demir ve Gökcan; “Bu çerçevede yol süpürme aracı, sıfır atık projesi kapsamında hibe ve çöp konteynerleri aldık. Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
Milletvekilleri Demir ve Gökcan her alanda yaptıkları yatırımlara yenilerini eklediklerini belirterek; “hemşerilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Kesintisiz bir şekilde yatırım ve hizmetlerimiz devam ediyor. Yatırımlarımız Muğlamıza hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL