Bodrum

Bodrum’un İyilik Şenliği Başlıyor

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın gerçekleştirdiği ‘Geleneksel İyilik Şenliği’nin ikincisi Bodrum Marina Yacht Club’ta 7 Mayıs Perşembe günü yapılacak. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın ilki 2018 yılında gerçekleşen; öğrencileri ve aileleri yararına..

Bodrum’un İyilik Şenliği Başlıyor

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın gerçekleştirdiği ‘Geleneksel İyilik Şenliği’nin ikincisi Bodrum Marina Yacht Club’ta 7 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın ilki 2018 yılında gerçekleşen; öğrencileri ve aileleri yararına yaptığı çalışmaları desteklemek ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği İyilik Şenliği, bu sene de keyif ve eğlence dolu gerçekleşecek. Ziyaretçiler; takıdan giyime, dekorasyondan tekstile, kozmetikten aksesuara, birçok markanın ürünlerini bir arada bulacak. Katılımcılar, alışverişin yanı sıra hobi, sağlık ve kişisel gelişim alanlarında gerçekleşecek atölyeleri izleyebilecek ya da katılabilecek. Etkinlikte hazırlanan sürprizlerden biri de hediye çekilişi olacak.

Katılımcı firmalardan sağlanan stant gelirleri, seminer, atölye ve çekiliş bileti ücretlerinin tamamı Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na aktarılacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL