Bodrum

Bodrum’u Yasa Boğan İntihar

Ortakent’in sevilen simalarından Hüseyin Kablı intihar ederek yaşamına son verdi. Hüseyin Kablı’nın cansız cesedi kızı tarafından fark edildi ve yaşıyor olabileceği umudu ile 112 acil servisine haber verildi. Emekli berber..

Bodrum’u Yasa Boğan İntihar

Ortakent’in sevilen simalarından Hüseyin Kablı intihar ederek yaşamına son verdi. Hüseyin Kablı’nın cansız cesedi kızı tarafından fark edildi ve yaşıyor olabileceği umudu ile 112 acil servisine haber verildi.

Emekli berber olan Kablı’nın 5 aya yakın bir süredir sağlık sorunları yaşadığı öğrenildi. Beyin damarlarında tıkanıklık yaşayan merhum, konuşma yetisini de yitirdi. Son 5 aydır içe kapalı yaşayan Kablı, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı’nın da kuzeni oluyor.

Görüştüğümüz merhumun kuzeni Hasan Kablı: “Beni öğlen üzeri aradılar. Gittiğimde maalesef yapacak hiçbir şey kalmamış. Bahçesindeki zeytin ağacına, kendi köpeğinin zinciri ile asmış kendisini. Çok üzgünüz ve şaşkınız” dedi.

57 yaşında olan Hüseyin Kablı, Hatice Kablı ile evli olup; biri kız, diğeri erkek iki evlat sahibiydi. Hüseyin Kablı’nın cenazesi otopsi raporu için, Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Muğla Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemelerin sonuçlanması sonrasında Kablı’nın yakınları cenaze töreni ile ilgili bilgileri paylaşacaklar.

Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL