Bodrum Editör'ün Seçimi

TYBA Yacht Charter Show’a Hazırlık

TYBA 2022 yılına yabancı medyaya yönelik tanıtım çalışmalarını arttırarak başladı. Yat turizminin uluslararası niteliğinden dolayı yabancı medyada daha fazla yer almaya yönelik adımlar atıyor. TYBA yat sektörünün nitelikli insan kaynağı..

TYBA Yacht Charter Show’a Hazırlık

TYBA 2022 yılına yabancı medyaya yönelik tanıtım çalışmalarını arttırarak başladı. Yat turizminin uluslararası niteliğinden dolayı yabancı medyada daha fazla yer almaya yönelik adımlar atıyor.

TYBA yat sektörünün nitelikli insan kaynağı ihtiyacına yönelik seminerlere başladı. Eğitimli ve nitelikli insan kaynağını arttırmak amacıyla, turizm ve gastronomi alanında yeni yetişen gençlere yönelik “Türkiye’de Yatçılık ve Yeni İş İmkanları” konulu seminer çalışmalarından ilkini Dokuz Eylül Üniversitesinde gerçekleştirdi.
TYBA Barcelona’da 25-28 Nisan tarihlerinde yapılacak olan uluslararası “MYBA Charter Show” etkinliğinde Türk ticari yatçılığını temsil edecek.
Pandemi sürecinin bitmesi ile Türk ticari teknelerinin Yunan adalarına ziyaretlerinin başlayacağı öngörüsü ile Yunanistan’da ilgili makamlarda temaslarda bulunacak.

TYBA 2022 yılı faaliyetlerine bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Akdeniz Yat Turizminin önemli organizasyonlarından kabul edilen 3rd TYBA Yacht Charter Show @ D-Marin Göcek ile devam ediyor.
Yaklaşık 60 charter teknesinin yat profesyonellerinin ziyaretine açıldığı 3rd TYBA Yacht Charter Show @ D-Marin Göcek, 6-10 Mayıs’ta, Göcek D-Marin’de gerçekleşecek. Pandemi’den dolayı iki yıl ara veren, Charter Show’un ev sahibi bu yıl D-Marin Göcek olacak.
Mavi yolculuk teknelerini, uluslararası acentaların ziyaretine açarak sektörel tanışmalara ve işbirliklerine ev sahipliği yapan Türk Yat Turizminin en önemli organizasyonlarından olan 3rd TYBA Yacht Charter Show @ D Marin Göcek, yerli ve yabancı deniz turizmi acentalarının ve medyanın katılımıyla dört gün sürecek.
3td TYBA Yacht Charter Show @ D Marin Göcek ile Uluslararası Yat Charter firmalarının ve Türk firmalarının, yerli ve yabancı teknelerle bir araya gelerek iş hacimlerinin karşılıklı olarak çoğaltılması hedefleniyor. Türkiye’deki yatları ve personellerini incelemek, dünya çapındaki Yat Charter firmaları, Broker firmaları ve yatlarla tanışmak, yöneticileri, servis sağlayıcıları ve yatırımcıları bir araya getirmek için mükemmel bir fırsat olan 3rd TYBA Yacht Charter Show @ D Marin Göcek 60 Lüks Yat ve 20 ülkeden 100 yabancı ve Türkiye’den 200’ün üzerinde broker katılımı beklenmektedir.
Ayrıca Charter Show’da, geçmiş yıllarda olduğu gibi sektörel konferanslar, seminerler düzenlenecek. En iyi Şef, En iyi servis ve en iyi mürettebatın seçileceği, katılımcıların büyük ilgi gösterdiği “Let’sCook” yarışması da her zamanki gibi organizasyonda yerini alacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL