Bodrum

Turgutreis’teki Kaosa Jandarma El Attı

Turgutreis Atatürk Meydanı ve araç trafiğine kapalı olması gereken Turgutreis sahil şeridine jandarma müdahale etti. Son dönemde sıkça gündeme gelen park sorunu ile ilgili yapılan uygulamada, araç sahipleri uyarıldı. Yaya..

Turgutreis’teki Kaosa Jandarma El Attı

Turgutreis Atatürk Meydanı ve araç trafiğine kapalı olması gereken Turgutreis sahil şeridine jandarma müdahale etti. Son dönemde sıkça gündeme gelen park sorunu ile ilgili yapılan uygulamada, araç sahipleri uyarıldı.

Yaya ve bisikletlilerin güven içinde gezinti yaptıkları güzergah şimdilerde, park yeri bulamadıkları gerekçesi ile araç otoparkı haline gelmiş durumda. Turgutreis merkezde yapımı devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle daha da artan park sorunu, vatandaşlar ve araç sahiplerini karşı karşıya getiriyor. Komisyon kararı ile turizm sezonu boyunca Mayıs ayından itibaren dubalarla trafiğe kapatılan alan, şimdilerde araçlar tarafından otopark olarak kullanılıyor. Artan nüfus ve araç sayısı itibariyle kimi zaman istenmeyen görüntülerin ortaya çıkması üzerine vatandaşlar 112 Acil Servis numarası üzerinden şikayetini kolluk kuvvetlerine bildiriyor. Vatandaşın şikayeti üzerine huzur ve asayişi sağlamak için söz konusu yere intikal eden Turgutreis Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, uygunsuz yere park eden araçların plakaları üzerinden kayıtlı iletişim numaralarına ulaşarak ve sesli anons ile araçları park ettikleri yerden kaldırmaya başladı. Öte yandan ekiplerin yer yer vatandaşların kimliklerini kontrol ettikleri kameralara yansıdı.

Kaynak: Turgutreis Gündem

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL