Bodrum

Ebru ve Çocukları Bodrum’da Toprağa Verildi

Almanya’da yaşadıkları evde çıkan yangın sonucunda yaşamını yitiren anne Ebru Turan ile üç çocuğu, Bodrum’da toprağa verildi. Almanya’nın Karlsruhe kenti yakınlarındaki Kraichtal-Unteröwisheim kasabasında, 2 Mart günü anne ve üç çocuğunun..

Ebru ve Çocukları Bodrum’da Toprağa Verildi

Almanya’da yaşadıkları evde çıkan yangın sonucunda yaşamını yitiren anne Ebru Turan ile üç çocuğu, Bodrum’da toprağa verildi.

Almanya’nın Karlsruhe kenti yakınlarındaki Kraichtal-Unteröwisheim kasabasında, 2 Mart günü anne ve üç çocuğunun yaşadığı evde çıkan yangın sonucunda, 41 yaşındaki anne Ebru Turan Sollwedel ile 8 yaşındaki Carlo Ege Berçem Turan, 6 yaşındaki ikizler Yavuz Can Turan ve Oğuz Can Turan hayatını kaybetmişti. Almanya’da adli tıp işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazeler Türkiye’ye getirildi. Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi tarafından İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan alınan cenazeler, Ebru Turan’ın ailesinin yaşadığı Bodrum’a getirildi. Gündoğan Mahallesi Mezarlığı’nda düzenlenen törenin ardından cenazeler, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Üzücü olayın yaşandığı günden itibaren konuyu yakından takip ettiklerini dile getiren Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu, “Ailenin buradaki yakınları ile sürekli iletişim halindeydik. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın cenazeleri Türkiye’ye nakletmesinin ardından, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimimiz İzmir’de cenazeleri teslim alarak Bodrum’a naklini gerçekleştirdi. Başkanımız Ahmet Aras’ın talimatları doğrultusunda ekiplerimiz bu süreçte ailenin ve yakınlarının yanında yer almaya devam edecek. Hayatlarını kaybeden annemize ve çocuklarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz, hepimizin başı sağ olsun, çok üzgünüz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL