Gündem

Yatağan’dan 8 Mart Manzaraları

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Belediye Başkan Vekili Gizem Duru Güler, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle ilçedeki kadınlarla bir araya geldiler. Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 8..

Yatağan’dan 8 Mart Manzaraları

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Belediye Başkan Vekili Gizem Duru Güler, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle ilçedeki kadınlarla bir araya geldiler.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle makamı Yatağan Belediye Meclis Üyesi Gizem Duru Güler’e devretti. Güler’i makamında ziyaret eden Başkan Toksöz ve Başkan Yardımcısı İsmail Kaya, Güler’in 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladılar.
Daha sonra Başkan Toksöz, beraberinde eşi Ümmühan Toksöz, Başkan Vekili Güler ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Yenioğlu ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Bozarmut Mahallesi’ndeki kadınlara yönelik kursunu ziyaret ederek, buradaki kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak karanfil verdiler.
Heyet, daha sonra ilçe merkezindeki Cumhuriyet Caddesi’nde kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak karanfil verdiler.
Başkan Toksöz ve Başkan Vekili Güler, etkinliğin ardından yaptıkları açıklamada, “Şehit anne ve eşleri ile şehitlerimizin emaneti olan kız çocuklarımız başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü canı gönülden kutluyor, kadına şiddete sıfır tolerans anlayışıyla, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” diye konuştular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL