Bodrum

Bezci’nin Bodrum Hayali, Tamamlanmak Üzere

BESA Grup Yönetim Kurulu Vekili Efe Bezci, Bodrum’daki projeleri The BO Viera için “Tamamlandığında Bodrum’un doğasına saygılı en önemli proje olacak” diye konuştu. Genç iş adamı, Bodrum’daki projenin bir benzerini..

Bezci’nin Bodrum Hayali, Tamamlanmak Üzere

BESA Grup Yönetim Kurulu Vekili Efe Bezci, Bodrum’daki projeleri The BO Viera için “Tamamlandığında Bodrum’un doğasına saygılı en önemli proje olacak” diye konuştu. Genç iş adamı, Bodrum’daki projenin bir benzerini de İzmir’e yapacaklarını duyurdu.

BESA Grup’un Bodrum’daki projesi BO Viera ile ilgili Hürriyet’e konuşan Efe Bezci, “Bizzat içinde bulunduğum ve yakından ilgilendiğim bu proje, aslında BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin hayali olarak ortaya çıktı. Bodrum’un potansiyelinin çok yüksek olduğuna ve doğru yatırımlarla St. Tropez, Cannes, Nice, Monte Carlo gibi dünyanın en gözde destinasyonlarından biri olacağına hep inanıyordu. Bu motto ile Bodrum Küçükbük’ten arazi satın alarak projemizin ilk temellerini attı. BO Viera, 1.2 kilometrelik sahile sahip. Proje kapsamında inşa edilen The BO Vue-Curio a Collection by Hilton da 85 odasıyla hizmet verecek.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL