Gündem Muğla Siyaset

İki Vekilden, Muğla ve İlçelerine 6 Milyarlık Yatırım

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan: Muğla’da son 3 yılda Muğla’mıza 6 Milyar TL’den fazla kaynak aktarılmasını sağladık. AK Parti Muğla Milletvekilleri Demir ve Gökcan,..

İki Vekilden, Muğla ve İlçelerine 6 Milyarlık Yatırım

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan: Muğla’da son 3 yılda Muğla’mıza 6 Milyar TL’den fazla kaynak aktarılmasını sağladık.


AK Parti Muğla Milletvekilleri Demir ve Gökcan, yaptıkları açıklamada; ilk günden beri Muğla’mız ve hemşerilerimiz için gece gündüz çalıştıklarını, TBMM çalışmaları dışında kalan tüm zamanlarını Muğla’da hemşerilerimiz ile geçirdiklerini belirterek, şu bilgileri paylaştı:
Son olarak da Sayın Bakanlarımız ile yaptığımız görüşmelerimiz ve takiplerimiz olumlu sonuç verdi. Dalaman Belediyemizin talebi üzerine; Kargınkürü Mahallesi’nde bulunan ve Hazine’ye ait yaklaşık 2 dönümlük bir araziyi “1. Sınıf Atık Geliştirme Merkezi” yapılmak üzere Dalaman Belediyemize tahsis ettirdik.

BODRUM’DA 11 DÖNÜM ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI’NA TAHSİS EDİLDİ

Milletvekilleri Demir ve Gökcan, Bodrum Kaymakamlığımızın talebi üzerine; Bodrum Sosyal Hizmet Merkezi yapılması için Bodrum Ortakent Mahallemizde bulunan ve Hazine’ye ait olan yaklaşık 11 dönümlük araziyi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na tahsis ettirdik.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan; uzun zamandır takip ettiğimiz ve orman vasfını kaybetmiş Menteşe Mahallesi’ndeki arazi, Sayın Cumhurbaşkanımızın kararnamesi ile orman dışına çıkartıldı.
Muğla Seydikemer’de dar gelirli hemşerilerimiz için yapılacak olan 70 adet 2+1 daire ve 30 adet 3+1 daire için yer tahsisini yaptırmış olduk.
Hemşerilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Demir ve Gökcan: Çevreden, TOKİ projelerine, aileden, gençlik ve spor ile sosyal hizmet merkezlerine, sağlıktan tarıma kadar her alanda yatırım ve hizmetlerimiz devam ediyor.
Milletvekilleri Demir ve Gökcan açıklamalarında; “Muğla’mıza özel destek, ilgi ve yardımları için başta Genel Başkanımız Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Bakanlarımıza, hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Yatırım ve hizmetlerimiz kesintisiz sürecektir” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL