SON DAKİKA
--:--:--

İki Vekilden, Muğla ve İlçelerine 6 Milyarlık Yatırım

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan: Muğla’da son 3 yılda Muğla’mıza 6 Milyar TL’den fazla kaynak aktarılmasını sağladık. AK Parti Muğla Milletvekilleri Demir ve Gökcan, yaptıkları açıklamada; ilk günden beri Muğla’mız ve hemşerilerimiz için gece gündüz çalıştıklarını, TBMM çalışmaları dışında kalan tüm zamanlarını Muğla’da hemşerilerimiz ile geçirdiklerini belirterek, şu bilgileri…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
İki Vekilden, Muğla ve İlçelerine 6 Milyarlık Yatırım

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan: Muğla’da son 3 yılda Muğla’mıza 6 Milyar TL’den fazla kaynak aktarılmasını sağladık.

yavuz demir yelda gökcan
İki Vekilden, Muğla ve İlçelerine 6 Milyarlık Yatırım 2


AK Parti Muğla Milletvekilleri Demir ve Gökcan, yaptıkları açıklamada; ilk günden beri Muğla’mız ve hemşerilerimiz için gece gündüz çalıştıklarını, TBMM çalışmaları dışında kalan tüm zamanlarını Muğla’da hemşerilerimiz ile geçirdiklerini belirterek, şu bilgileri paylaştı:
Son olarak da Sayın Bakanlarımız ile yaptığımız görüşmelerimiz ve takiplerimiz olumlu sonuç verdi. Dalaman Belediyemizin talebi üzerine; Kargınkürü Mahallesi’nde bulunan ve Hazine’ye ait yaklaşık 2 dönümlük bir araziyi “1. Sınıf Atık Geliştirme Merkezi” yapılmak üzere Dalaman Belediyemize tahsis ettirdik.

BODRUM’DA 11 DÖNÜM ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI’NA TAHSİS EDİLDİ

Milletvekilleri Demir ve Gökcan, Bodrum Kaymakamlığımızın talebi üzerine; Bodrum Sosyal Hizmet Merkezi yapılması için Bodrum Ortakent Mahallemizde bulunan ve Hazine’ye ait olan yaklaşık 11 dönümlük araziyi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na tahsis ettirdik.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan; uzun zamandır takip ettiğimiz ve orman vasfını kaybetmiş Menteşe Mahallesi’ndeki arazi, Sayın Cumhurbaşkanımızın kararnamesi ile orman dışına çıkartıldı.
Muğla Seydikemer’de dar gelirli hemşerilerimiz için yapılacak olan 70 adet 2+1 daire ve 30 adet 3+1 daire için yer tahsisini yaptırmış olduk.
Hemşerilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Demir ve Gökcan: Çevreden, TOKİ projelerine, aileden, gençlik ve spor ile sosyal hizmet merkezlerine, sağlıktan tarıma kadar her alanda yatırım ve hizmetlerimiz devam ediyor.
Milletvekilleri Demir ve Gökcan açıklamalarında; “Muğla’mıza özel destek, ilgi ve yardımları için başta Genel Başkanımız Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Bakanlarımıza, hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Yatırım ve hizmetlerimiz kesintisiz sürecektir” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Muğla ve Kıyı Şeridinde 2026 Turizm Alarmı: Esnaf ve Emekçi Krizin Eşiğinde mi?
Muğla ve Kıyı Şeridinde 2026 Turizm Alarmı: Esnaf ve Emekçi Krizin Eşiğinde mi?
“Bodrum Kılıçdaroğlu’na Hakkını Helal Etmiyor.”
“Bodrum Kılıçdaroğlu’na Hakkını Helal Etmiyor.”
Bodrum İlçe Protokolü ve CHP Orada, Cumhur İttifakı Nerede?
Bodrum İlçe Protokolü ve CHP Orada, Cumhur İttifakı Nerede?
Korkutan Karavan Yangını: İki Araç Kül Oldu, Faciadan Dönüldü
Korkutan Karavan Yangını: İki Araç Kül Oldu, Faciadan Dönüldü
Marmaris’te Milli Gurur: 634 Yüzücü Ay-Yıldızlı Forma Hayaliyle Kulaç Attı
Marmaris’te Milli Gurur: 634 Yüzücü Ay-Yıldızlı Forma Hayaliyle Kulaç Attı
Dr. Murat Özyaba Bodrum Kent Konseyi Başkan Adayı
Dr. Murat Özyaba Bodrum Kent Konseyi Başkan Adayı
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.