SON DAKİKA
--:--:--

Bodrum’da Tiyatro Perdesi Açılıyor

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu kademeli normalleşme ile birlikte, haziran ayında “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı oyunu ile Nurol Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşuyor. Dünya Tiyatro Günü olan 27 Mart’ta prömiyeri yapılan oyun için, 65 yaş üzerine özel matine yapılmak istenmiş ancak kısıtlamaların tekrar gelmesi üzerine iptal edilmişti. 18-25 Haziran Cuma Günü Saat 19.00 da Nurol Kültür Merkezi’nde (Oasis…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Bodrum’da Tiyatro Perdesi Açılıyor

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu kademeli normalleşme ile birlikte, haziran ayında “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı oyunu ile Nurol Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşuyor.

ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ AÇIYOR 1

Dünya Tiyatro Günü olan 27 Mart’ta prömiyeri yapılan oyun için, 65 yaş üzerine özel matine yapılmak istenmiş ancak kısıtlamaların tekrar gelmesi üzerine iptal edilmişti.

18-25 Haziran Cuma Günü Saat 19.00 da Nurol Kültür Merkezi’nde (Oasis AVM) bir hafta ara ile iki kez oynanacak oyunun ardından tiyatro, Temmuz ve Ağustos aylarında açık havada yarımadanın farklı yerlerinde oynamaya devam edecek. Programlarını 1 Temmuz’dan sonra kamuoyu ile paylaşacak olan B.B.Ş.T. Müdürlüğü yaptığı açıklamada, Nurol Kültür Merkezi salon koltuklarının pandemi koşullarına uygun olarak düzenlendiği ve dezenfekte edilerek, hes kodu ve ateş ölçümü gibi tüm koşulların uygulanacağını özellikle vurguladı. Biletler 25.00 TL olup, kültür merkezinin gişesinden mesai saatleri içinde temin edilebilir.

UÇURTMANIN KUYRUĞU

Çocukluğundan beri disiplinle yetiştirilmiş ve disiplini saplantıya dönüştürmüş bir adam intihar etmeye karar verir. Veda mektubunu bitirdiğinde kapı çalar. Karşısında hiç tanımadığı başka bir adam vardır ve bu bilinmeyen misafir adam kendisi hakkında pek çok şey bilmektedir.

Yazan Savaş Dinçel, Yöneten Ali Şahin, Oyuncular Yerkan Kahraman, Barış Hayta, Ali Şahin, Müzik Burak Duman, Dekor Serkan Aktü – Kader Aktü, Kostüm Esra Meriç, Işık Murat Uzun, Asistanlar Aylin Akcan, Sinem Kurt, Afiş Tasarım Şahin Tuhan, Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Bodrum; “Kadın, Yaşam, Özgürlük” Dedi
Bodrum; “Kadın, Yaşam, Özgürlük” Dedi
Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği’nden Kadın Sporcular Onuruna  8 Mart Buluşması
Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği’nden Kadın Sporcular Onuruna 8 Mart Buluşması
Bodrum, Mavi Kadın’ı 23 Yıldır Çok Özlüyormuş.
Bodrum, Mavi Kadın’ı 23 Yıldır Çok Özlüyormuş.
Sipay Bodrum FK, Hatayspor Deplasmanından 3 Puanı 3 Golle Çıkardı
Sipay Bodrum FK, Hatayspor Deplasmanından 3 Puanı 3 Golle Çıkardı
Bodrum’da Madde Bağımlılığına Karşı Ortak Farkındalık Programı
Bodrum’da Madde Bağımlılığına Karşı Ortak Farkındalık Programı
Danıştay’dan Aydın–Muğla Kıyı Planına Durdurma Kararı
Danıştay’dan Aydın–Muğla Kıyı Planına Durdurma Kararı
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.