Gündem Muğla Siyaset

Muğla’ya Yeni Adalet Sarayı Yapılacak

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile TBMM’de görüşerek, Muğla’ya yapılacak yatırımları konuştu. Gündemde, Muğla merkeze ve bazı ilçelere yeni adalet..

Muğla’ya Yeni Adalet Sarayı Yapılacak

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile TBMM’de görüşerek, Muğla’ya yapılacak yatırımları konuştu. Gündemde, Muğla merkeze ve bazı ilçelere yeni adalet saraylarının yapımı vardı.

Milletvekili Demir ve Gökcan, görüşmeye ilişkin yaptıkları açıklamada; “Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir ile birlikte bugün Adalet Bakanımızla Muğla’mız ve ilçelerimiz için çok verimli bir toplantı yaptık. Muğla’mıza ve ilçelerimize Yeni Adalet Sarayları kazandırıyoruz. Muğla’mızın ihtiyaç duyduğu personel eksiği de tamamlanacaktır” değerlendirmesinde bulundu.
Milletvekili Demir ve Gökcan’dan Muğla Merkeze yeni Adalet Binası Müjdesi…
Adalet Bakanımızla görüşmelerimiz sonucunda Muğla Merkeze yeni Adalet Sarayı yapılması için 50 dönümlük arazinin tahsis edildiğini belirten Demir ve Gökcan, “Arazinin imarına ilişkin süreç devam ediyor. Adalet Sarayı’nın proje ve ihale süreci için hazırlıklar da yapılıyor” dedi.
Yatağan Adliye Sarayı’nın ihalesi süreci de devam ediyor…
Yatağan Adalet Sarayı binası için de temaslarının olumlu sonuçlandığını, yer tespiti ve proje çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Milletvekili Demir ve Gökcan; “İhale sürecinin hızlandırılacağı müjdesini verdi” dedi.
Seydikemer ilçemizde de Adliye Adliye Sarayı kurulması için hazır bina bulunduğunu belirten Milletvekili Demir ve Gökcan, Adalet Bakanımızın yasal düzenleme yapılarak Adalet Sarayı açılması için çalışma başlatacaklarını ifade ettiğini açıkladılar.
Dalaman ve Ortaca ilçelerimizin birlikte kullanacağı yeni Adalet Binası için de yer tespiti yapıldığını açıklayan Milletvekili Demir ve Gökcan, “tahsis ve imar çalışmaları sonrası yeni Adalet Sarayı’na kavuşacağız” dedi.
Fethiye’ye yeni Adalet Sarayı yapılması için de görüşmede bulunduklarını belirten Demir ve Gökcan; Fethiye’mize yakışan Adalet Sarayı’nı da hayata geçirmek bize nasip olacaktır ifadesini kullandı.
Milletvekili Demir ve Gökcan; Kavaklıdere ilçemizde de cezaevi yapılması için arsa tahsis edildiğini ve proje çalışmalarına başlanacağını bildirdi.
Milletvekili Demir ve Gökcan: Tüm amacımız Muğla’mıza yeni yatırımlar kazandırmaktır…
Muğla’mıza yapılan önemli yatırımlar için başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Adalet Bakanımıza şükranlarını sunan AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan; “Milletvekili seçildikleri günden beri Muğla’ya sayısız yatırım kazandırdık. Söz verdiğimiz gibi yatırım ve hizmetlerimiz devam edecektir. Hemşerilerimizin tüm taleplerini titizlikle takip ediyoruz. Hemşerilerimiz müsterih olsun. Her şey Muğla’mız ve sevgili hemşerilerimiz ” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL