Genel Gündem Türkiye Yaşam

Bankadan Satılık Kelepir Arsa!

Bankalardan satılık gayrimenkuller ucuz fiyatları sayesinde yoğun ilgi görmeye devam ederken özellikle de satılık arsa ilanları son derece düşük olan fiyatları ile arsa yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ziraat Bankası,..

Bankadan Satılık Kelepir Arsa!

Bankalardan satılık gayrimenkuller ucuz fiyatları sayesinde yoğun ilgi görmeye devam ederken özellikle de satılık arsa ilanları son derece düşük olan fiyatları ile arsa yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankalarının yanı sıra Denizbank, İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası gibi özel bankalar da satılık taşınmaz ilanları ile dikkat çekiyor.
Pandemi döneminde bankaların batık kredi miktarları büyük bir hızla yükselmeye devam ederken yaşanan yükseliş bankalardan satılık icralık konut, arsa ve işyeri ilanlarının sayılarını da arttırdı.

Bankalardan satılık gayrimenkuller oldukça artarken bankalar ellerinde biriken taşınmazları satabilmek adına fiyatlarda büyük indirimler yaparken aynı zamanda taşınmaz alan müşterilerine düşük faizli konut ve arsa kredisi vermeye de başladı.

BANKALARDAN SATILIK ARSA, BAĞ, BAHÇE VE TARLA İLANLARI PATLAMA YAŞADI!

Yaşanan yükselişin ardından bankalardan satılık arsa ve tarla ilanları için adeta damping etkisi ile indirimler yapılmaya başlandı. Yapılan indirimler ile emsallerinin nerede ise yarı fiyatına satışlar yapılırken ucuz tarla ve arsa yatırımı yapmak isteyen kişiler de yönünü bankalara çevirdi.
Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tarafında verilen satılık arsa ilanları arasında en düşük fiyat 3 bin liradan başlarken fındık bahçesi 4 bin lira ve yine satılık tarla fiyatları da 4 bin liradan başlıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL