Bodrum Manşet

Bodrum Uçuşları Bu Tarihte Başlıyor

British Airways, yaz sezonu için tatil destinasyonlarına yönelik 100 bin koltukluk kapasite artışına gittiğini duyurdu. Türkiye’den bir uçuş noktasının yer aldığı Listede Bodrum da var. Firma tarafından konuya ilişkin yapılan..

Bodrum Uçuşları Bu Tarihte Başlıyor

British Airways, yaz sezonu için tatil destinasyonlarına yönelik 100 bin koltukluk kapasite artışına gittiğini duyurdu. Türkiye’den bir uçuş noktasının yer aldığı Listede Bodrum da var.

Firma tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada yaz tatillerine yönelik gösterilen yoğun ilgiden dolayı bu kararın alındığı belirtildi.

Yaz sezonuna yönelik kapasite artışına gidilen, 26 hafta boyunca sürecek uçuş programı kapsamında Korfu, Kos, Baf, Rodos, Lanzarote, Tenerife ve Bodrum destinasyonları yer aldı

British Airways, Bodrum’a yönelik uçuşlarına 18 Temmuz’dan itibaren başlamayı planladığını duyurdu.

British Airways’in Uçuş Ağı Direktörü Neil Chernoff; “İngilizler, en sevdikleri tatil destinasyonlarının yaz sezonunda açılmasını temenni ediyor ve bekliyor. Bu nedenle onlara rezervasyon imkanı sunuyor; seyahat edememeleri halinde ise esnek değiştirme imkanı sunacağımız konusunda güven veriyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL