Ege Gündem Manşet Siyaset

Deva Partisi Kadın ve Gençlere Yoğunlaşıyor

Siyasi tarihimizin en çiçeği burnunda oluşumu Deva Partisi’nin Ege Bölgesi koordinatörlüğü görevine getirilen Meltem Gürler Denizli ziyaretinden sonra Muğla ziyaretini gerçekleştirdi. Muğla il binasında İlçe başkanları ile görüşme yapan Gürler..

Deva Partisi Kadın ve Gençlere Yoğunlaşıyor

Siyasi tarihimizin en çiçeği burnunda oluşumu Deva Partisi’nin Ege Bölgesi koordinatörlüğü görevine getirilen Meltem Gürler Denizli ziyaretinden sonra Muğla ziyaretini gerçekleştirdi.

Muğla il binasında İlçe başkanları ile görüşme yapan Gürler ilçe başkanlarına bilgi alışverişinde bulundu.

Ortaca, Fethiye , Kavaklıdere , Menteşe ve Bodrum ilçe başkanları ile görüşen Gürler;

İlçelerdeki çalışmaların saha ziyaretlerine önem verilerek bölge halkının sorunlarını dinlemek gerektiğini özellikle kadınlarımızın siyasete katılımının önemli olduğunu, ilk defa oy verecek olan gençlerinin beklentilerine cevap verecek olan politikaların iyi anlatılması gerektiğini vurguladı.

Mehmet Billorer; ’BİN BİLSEKTE BİR BİLENE DANIŞACAĞIZ

Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer yaptığı açıklama da; Bölge Koordinatörümüz Meltem Gürler hanımın ziyareti bize motivasyon olmuştur.

Genel merkezin bizden beklentileri açık ve nettir. Biz Deva partisinin politikalarını tüm vatandaşlarımıza anlatmak ve tüm vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini de dinleyerek merkeze ulaştırmaktır.

Bunun yolu da saha ziyaretlerinden geçmektedir eğer saha ziyaretlerinde vatandaş ile yüz yüze gelip dertlerinde mutluluklarında yanında olamazsak başarılı olamayız. Bilgi paylaşarak çoğalır ve çözümlerde bu bilgiler ışığında ortaya çıkar.

Genel başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da önemle söylediği ‘’BİN BİLSEKTE BİR BİLENE DANIŞACAĞIZ’’ sözünü Bodrum İlçe Başkanlığı olarak uyguluyor ve vatandaşlarımızla iç içe oluyoruz dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL