Bodrum Gündem Manşet Yaşam

35 Şüpheli, Yılbaşı Denetimlerinde Yakalandı!

Muğla’da yılbaşı nedeniyle artan nüfus nedeniyle güvenlik önlemleri de artırıldı. Yılbaşına özel “Huzur ve Güven” uygulaması 29 Aralık Salı günü 08.00-24.00 saatleri arasında İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve..

35 Şüpheli, Yılbaşı Denetimlerinde Yakalandı!

Muğla’da yılbaşı nedeniyle artan nüfus nedeniyle güvenlik önlemleri de artırıldı. Yılbaşına özel “Huzur ve Güven” uygulaması 29 Aralık Salı günü 08.00-24.00 saatleri arasında İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirildi.
Uygulamaya jandarmadan 171 ekip ve 602 personel katıldı. Yatağan, Aydın nokta, Milas-Bafa, Marmaris-Çetibeli, Köyceğiz-Toparlar, Bodrum Torba, Fethiye-Çırpı, Muğla-Denizli noktada olmak üzere toplam 14 noktada yol kontrol ve arama faaliyeti yapıldı. Öğle saatlerinde ve akşam 16.00-18.00 arası Fethiye, Marmaris ve Bodrum balıkçı barınakları, yat limanları / marinalardaki tekne ve yatlarda müşterek arama ve kontrol faaliyeti ile metruk binaların kontrolü, aranan şahısların yakalanması, sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında kapalı bulunması gereken iş yerlerinin denetimi ve toplu ulaşım araçlarının denetim ve kontrolleri gerçekleştirildi.
Uygulama süresince toplam 697 işyeri, 219 metruk bina denetlenirken, 3 bin 251 araç ve 8 bin 423 şahıs sorgulaması yapıldı. Çeşitli suçlardan aranan 35 kişi yakalanırken olaylara karışan 13 şahıs hakkında da adli işlem gerçekleştirildi. Uygulama süresince 2 kayıp şahıs bulunarak gerekli işlemler başlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL