Bodrum Manşet

Sokaklarda, Sahillerde Sezon Temizliği

1 Haziran’dan itibaren öngörülen kademeli normalleşmenin başlayacak olması ile birlikte Bodrum’da vatandaşlarla buluşmayı bekleyen sokak ve caddeler, park ve meydanlar ile sahil şeritlerinde belediye tarafından çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bodrum Belediye ekiplerinin..

Sokaklarda, Sahillerde Sezon Temizliği

1 Haziran’dan itibaren öngörülen kademeli normalleşmenin başlayacak olması ile birlikte Bodrum’da vatandaşlarla buluşmayı bekleyen sokak ve caddeler, park ve meydanlar ile sahil şeritlerinde belediye tarafından çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Bodrum Belediye ekiplerinin periyodik olarak sürdürdükleri mıntıka temizliği, bırakılan bahçe atıkların kaldırılması, yabani otların temizliği, sahil şeritlerinin düzenlenmesi, park ve bahçelerin bakım çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde cadde ve sokaklar sezona hazırlanıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından detaylı temizlik çalışması yapılan mahallelerde cadde, sokak ve çocuk parkları süpürülüp yıkanıyor, oyun gruplarının tamir ve bakımları yapılarak dezenfekte ediliyor. Kırılan bordürler yenileniyor. Ekipler, öte yandan Bodrum merkez dahil olmak üzere tüm mahallelerde bulunan çocuk oyun parkları, ana arterler, refüjler ile tatil siteleri girişleri ve konaklama alanlarının kamusal alanda kalan kısımlarında bakım, tamir ve temizlik çalışmaları sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL