SON DAKİKA
--:--:--

Bodrum CHP’ye Instagram ambargosu!

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü’nün resmi instagram hesabı kapatıldı. CHP’den açıklama yapıldı. CHP’den yapılan açıklamada şöyle denildi: “Değerli Basın emekçileri Bugün itibari ile CHP Bodrum ilçe örgütünün sosyal medya (instagram) hesabı kapatılmıştır. en temel ANAYASAL hakkımız olan kurumsal sayfamıza, kitleler ile ulaşmamıza engel olmak istenmiştir. Ama kimse bizim sesimizi duyurmamıza milleti, iradesine sahip çıkmaya…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Bodrum CHP’ye Instagram ambargosu!

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü’nün resmi instagram hesabı kapatıldı. CHP’den açıklama yapıldı.

CHP’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Değerli Basın emekçileri Bugün itibari ile CHP Bodrum ilçe örgütünün sosyal medya (instagram) hesabı kapatılmıştır. en temel ANAYASAL hakkımız olan kurumsal sayfamıza, kitleler ile ulaşmamıza engel olmak istenmiştir. Ama kimse bizim sesimizi duyurmamıza milleti, iradesine sahip çıkmaya davet etmemize engel olamayacaktır.”

CHP İlçe Başkanı Tuna Işın da instagram hesabının an itibariyle kapatıldığını duyurarak, CHP üyelerine ve yurttaşlara şu açıklamayı yaptı:

“Değerli Bodrumlular, Cumhuriyet Sevdalıları!
Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü’nün resmi sosyal medya hesabı an itibarıyla kapatılmıştır! Ama bilsinler ki, ne biz susarız ne de halkımızın sesi kısılabilir!
Baskılar bizi yıldıramaz! Çünkü biz, bu ülkenin aydınlık yarınlarına inananlar, Mustafa Kemal’in izinden yürüyenleriz. Saraylar ve tiranlar en çok halkın sesinden, hak arayışından, sokaklara taşan iradesinden korkar. Ve biz biliyoruz ki, korkuyorlar!
Korkmaya devam edecekler! Çünkü biz buradayız, çünkü biz susmayacağız, çünkü biz halkın iradesine sahip çıkacağız! Hak, hukuk ve adalet mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz!
Halkımızı, en temel anayasal hakkımız olan gösteri ve yürüyüş hakkını kullanmaya, millet iradesine sahip çıkmaya çağırıyoruz!
Cumhuriyetin çocukları, Mustafa Kemal’in askerleri olarak buradayız, ayaktayız, kararlıyız!”

Yorum Yap

Benzer Haberler
Ergene’den Mandalinci’ye Bodrum’un Geleceği İçin Siyaset Üstü Çağrı
Ergene’den Mandalinci’ye Bodrum’un Geleceği İçin Siyaset Üstü Çağrı
C-Majör Korosu 10. Yılında 17. Kez Sahne Alıyor
C-Majör Korosu 10. Yılında 17. Kez Sahne Alıyor
Bodrum Yokuşbaşı’nda 50 yıllık içme suyu hatları yenilendi
Bodrum Yokuşbaşı’nda 50 yıllık içme suyu hatları yenilendi
Bodrum’dan SMA Hastası Minik Samira’ya Umut Işığı: İyilik Zincirinde 8 Milyon TL Toplandı
Bodrum’dan SMA Hastası Minik Samira’ya Umut Işığı: İyilik Zincirinde 8 Milyon TL Toplandı
Bodrum’da Başkanlar ve Muhtarlar Çözüm İçin Buluştu
Bodrum’da Başkanlar ve Muhtarlar Çözüm İçin Buluştu
Bodrum Gümüşlük’te Sahil İşgaline Karşı Haklı İsyan: 9 Haftadır Duyulmayan Sesler Meclis Kapısında
Bodrum Gümüşlük’te Sahil İşgaline Karşı Haklı İsyan: 9 Haftadır Duyulmayan Sesler Meclis Kapısında
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.