Gündem

Lise Öğrencilerine Motorsiklet Eğitimi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından “Güvenli Motorsiklet Kullanımı ve Motorsiklet Kullanımında Güvenlik Donanımlarının Kullanılmasının Önemi” konulu bir eğitim gerçekleştirildi. Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında Halk..

Lise Öğrencilerine Motorsiklet Eğitimi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından “Güvenli Motorsiklet Kullanımı ve Motorsiklet Kullanımında Güvenlik Donanımlarının Kullanılmasının Önemi” konulu bir eğitim gerçekleştirildi.

Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimi Endura, Rally, Dakar alanlarından ülkemizi temsil eden Türkiye ve Avrupa Motosiklet Yarışlarında şampiyon olan Milli Sporcu Serkan Özdemir, Motosiklet Federasyonu Üyesi Sadık Özdemir, A tipi Motosiklet
Güvenli Sürüş Eğitmeni Mustafa Daşgın, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Vekili Komiser Burcu Avcı verdi. Söyleşi konseptinde gerçekleştirilen eğitim, lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlendi. Söyleşinin ardından, alkol gözlüğü ile öğrencilere futbol topu atışı yaptırıldı.

Alkol etkisinde araç kullanmanın risklerini deneyimleyen öğrencilere, kura ile 3 adet yüksek donanımlı özel kask ve 10 adet buff dağıtıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL