Bodrum

Bodrum’da Denize Nazır Özelleştirme!

Mülkiyeti Hazine, TEDAŞ ve TEİAŞ’a ait 73 taşınmaz, Cumhurbaşkanı kararıyla özelleştirildi. Bu taşınmazlardan 7’si denize sıfır araziler ve aralarında Bodrum ve Marmaris de var! Bodrum’un da aralarında yer aldığı toplam..

Bodrum’da Denize Nazır Özelleştirme!

Mülkiyeti Hazine, TEDAŞ ve TEİAŞ’a ait 73 taşınmaz, Cumhurbaşkanı kararıyla özelleştirildi. Bu taşınmazlardan 7’si denize sıfır araziler ve aralarında Bodrum ve Marmaris de var!

Bodrum’un da aralarında yer aldığı toplam 12 ilde özelleştirme kapsamına alınan 73 taşınmaz ile ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
Cumhurbaşkanlığı kararıyla mülkiyeti Maliye Hazinesi Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi’ne (TEİAŞ) kayıtlı olan 12 ildeki 73 taşınmaz özelleştirme kapsamına alınmıştı. Antalya, Muğla Marmaris, Mersin ve İstanbul’da özelleştirme kapsamında alınan 7 arazi arazinin denize sıfır konumda olması dikkat çekti.

Bodrum Gökçebel Mahallesi ile Karakaya’daki araziler de Cumhurbaşkanı kararıyla özelleştirilen arasında yer alıyor. Karakaya’da 163 Ada 10, 18 ve 21 parsel no’lu araziler ile Gökçebel’de 594 Ada 89 parsel, 673 ada 53 ve 54 parsel arazilerin özelleştirme işlemleri 31 Aralık 2027 tarihine kadar tamamlanacak. Söz konusu arazilerden ikisi ormanlık alanda, ikisi ise lüks sitelerin olduğu bölgede yer alıyor.

Öte yandan Marmaris Selimiye ve Osmaniye’de özelleştirilecek 2 arazi ormanlık alanda ve denize sıfır konumda bulunuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL