Editör'ün Seçimi

Çağdaş Bodrum Gençleri:79 Bahçeşehir:60

Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol Gençler Ligi(BGL) B Grubunda mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji’ni konuk etti. Ligde oynadığı 3 karşılaşmadan da galip ayrılan Bahçeşehir Koleji, Çağdaş Bodrum Spor’un 79-60’lık..

Çağdaş Bodrum Gençleri:79 Bahçeşehir:60

Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol Gençler Ligi(BGL) B Grubunda mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji’ni konuk etti.

Ligde oynadığı 3 karşılaşmadan da galip ayrılan Bahçeşehir Koleji, Çağdaş Bodrum Spor’un 79-60’lık galibiyeti ile ilk mağlubiyetini aldı.

Ligde 5. hafta mücadelesinde 11 Kasım Cumartesi günü Bitez Mahallesi’ndeki Bodrum Spor Salonu’nda 14.00’da başlayan mücadelede Çağdaş Bodrum Spor, ilk periyodunu 22-20 önde tamamladığı karşılaşmada devre arasına 33-38 geride girdi.

Başa baş mücadele ile süren 3. periyodu 55-50 ile önde tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, son periyotta farkı açarak mücadeleyi 79-60 kazandı. Bodrumlu basketbol severlerin de ilgiyle izlediği karşılaşma sonunda oyuncular, teknik ekip ve yönetim galibiyeti taraftarlarıyla kutladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL