Bodrum Editör'ün Seçimi

Bodrum’da Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali

Halikarnas Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilen 6. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali bu yıl da yoğun ilgiyle karşılandı. 25-29 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Festival, Türkiye’den ve yurt dışından..

Bodrum’da Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali

Halikarnas Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilen 6. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali bu yıl da yoğun ilgiyle karşılandı. 25-29 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Festival, Türkiye’den ve yurt dışından çok değerli hocalara ve konuklara ev sahipliği yaptı.

Gelenekselleşerek bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali her sene olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gördü. 25-29 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Halikarnas Arena’nın ev sahipliği yaptığı Festival’in mekanlarından bir diğeri ise Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum oldu. Sianji Wellbeing Resort ve Otel Gümüşlük destekleriyle yapılan Festival’de, etkinlikler her yıl olduğu gibi bu yıl da herkese açık ve ücretsizdi.

Bodrum Yoga Fest YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanan Festival’de ülkemizden ve ABD, Kanada, Hindistan, Yeni Zellanda, Danimarka, Hollanda’dan çok değerli hocalar, yoga ve sağlıklı yaşam pratiklerini katılımcılarla paylaştılar.

Ekim ayının muhteşem havası ve Bodrum’un eşsiz doğası eşliğinde çigongdan mandalaya, farklı yoga pratiklerinden aromaterapiye kadar farklı ilgi alanlarına yönelik etkinlikler sayesinde katılımcılar pozitif enerjiyi, sevgiyi, huzuru ve sağlığı birlikte hissetmeye ve deneyimlemeye olanak buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL