Bodrum

Bodrum’da Sahte Para Çetesi

İstanbul’dan Bodrum’a gelen yabancı uyruklu çete, yüklü miktarda sahte dövizi çarşı esnafı ve kuyumculardan alışveriş yapmak ve döviz bozma yoluyla piyasaya sürmeye çalışırken Muğla KOM Şube Müdürlüğüne bağlı Bodrum KOM..

Bodrum’da Sahte Para Çetesi

İstanbul’dan Bodrum’a gelen yabancı uyruklu çete, yüklü miktarda sahte dövizi çarşı esnafı ve kuyumculardan alışveriş yapmak ve döviz bozma yoluyla piyasaya sürmeye çalışırken Muğla KOM Şube Müdürlüğüne bağlı Bodrum KOM Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Ekipler tarafından takip altına alınarak yapılan operasyon sonucu iki şüpheli yüksek miktarda sahte dolar ve Türk Lirası ile birlikte ele geçirildi. Çete lideri olduğu öğrenilen şahıs ise İstanbul’a kaçacağı bilgisi üzerine takibe alındı. Operasyon neticesinde sahte kimlik kullanarak kiraladığı araçla birlikte Milas İlçesi Selimiye mevkiinde üzerinde bulunan yüksek miktar döviz ve Türk Lirası ile yakalandı.

Operasyon sonucu yakalanan üç şüpheli şahsın ikisi çıkarıldıkları mahkeme tutuklanırken, çete lideri emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL