Bodrum

Bodrum’da Yaz Beyaz Gece ile Başladı

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından her yıl düzenlenen ‘Beyaz Gece’ dün akşam ünlü iletişimci Özgür Aras’ın Bodrum, Yalıkavak’ta işletmeciliğini üstlendiği Atilla Serttaş’ın mekanı ENVY Night Life’ta gerçekleşti. 27 yıldır Bodrum..

Bodrum’da Yaz Beyaz Gece ile Başladı

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından her yıl düzenlenen ‘Beyaz Gece’ dün akşam ünlü iletişimci Özgür Aras’ın Bodrum, Yalıkavak’ta işletmeciliğini üstlendiği Atilla Serttaş’ın mekanı ENVY Night Life’ta gerçekleşti.

27 yıldır Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen, Bodrum’un en büyük sivil toplum projesi Beyaz Gece’den elde edilen tüm gelir özel gereksinimli bireylerin ve onların ailelerinin eğitim ve rehabilitasyonunu sağlamak amacıyla kullanılacak.

Bodrum’da her yaz düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Beyaz Gece”de, Vakfın çalışmaları ve hedefleri hakkında konuşmalar yapıldı. Sunuculuğunu Alp Kırşan’ın gerçekleştirdiği gecede, vakfa bağışlarıyla ve maddi yardımlarıyla önemli katkıları bulunan yardımseverlere plaketleri takdim edildi. Gecede, Bodrum’un gurur kaynağı spor takımlarına da birer plaket sunuldu. Çağdaş Bodrum Basketbol Takımı’nın sembolik şampiyonluk kupasını Dağlarca Çağlar alırken, Yalıkavak Hentbol Takımı’na ve Bodrumspor’a da vakıf onurlukları takdim edildi.

Konukların beyaz giyinerek katıldıkları davet tam bir görsel şölene dönüştü. Işık, lazer ve dans şovlarıyla, Bodrum’un en yeni mekanı ENVY Night Life’da, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban’ın ev sahipliği yaptığı geceye vakfın yeni ve eski üyeleri ile Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ile Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın yanı sıra Olgun Şimşek, Mansur Ark, Alp Kırşan,Bora Gencer, Teknik Direktör Ersun Yanal, Ressam Devrim Erbil, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BESİAD ve BODTO üyesi iş insanları ile Bodrum’un yakından tanıdığı isimler sanat, cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.

BU YAZIN MEKANI ENVY NIGHT LIFE

Gecenin konukları sabahın ilk ışıklarına kadar ‘Beyaz Gece’nin gerçekleştiği ENVY Night Life’ın müzikleri ve şovlarıyla eğlendi. Gece hayatının renkli isimleri Türkiye’nin uzun yıllardır görmediği tarzdaki buy eğlenceyi İspanya’nın meşhur adası Ibiza’daki kulüplerin tarzına benzetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL