Bodrum

Denize Kepçe ile Daldılar, Belediye Durdurdu!

Ortakent sahili açıklarına kurulan bir platformdan kepçe ile başlatılan kazı çalışmasına Bodrum Belediyesi’nden müdahale gecikmedi.Derinleştirme çalışması yapıldığı yönünde ihbarları değerlendiren Belediye Zabıta Ekipleri, bölgeye giderek çalışmayı durdurdu. Liman Başkanlığı izniyle..

Denize Kepçe ile Daldılar, Belediye Durdurdu!

Ortakent sahili açıklarına kurulan bir platformdan kepçe ile başlatılan kazı çalışmasına Bodrum Belediyesi’nden müdahale gecikmedi.
Derinleştirme çalışması yapıldığı yönünde ihbarları değerlendiren Belediye Zabıta Ekipleri, bölgeye giderek çalışmayı durdurdu. Liman Başkanlığı izniyle başlatılan çalışmanın akıbeti merak ediliyor.

Bodrum Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ortakent sahil önlerinde, deniz dibinde yapılan ve kamuoyunda yer bularak tepkilere neden olan çalışma Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla bölgeye giden ekipler tarafından durdurmuştur.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Bodrum Liman Başkanlığı tarafından verilen izinlerle yapılan bu çalışmanın deniz ekosistemine zarar verdiği, kıyı yapısını bozduğu ve doğamıza telafisi olmayan zarar vereceğinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras konuya bizzat müdahil olmuş ve olmaya da devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL