Bodrum Siyaset

Kılıçdaroğlu’nun Bodrum Seçim Ofisi Açıldı

CHP Bodrum İlçe seçim bürosunun açılışı törenle yapıldı. Türk Bayrakları ile açılışa katılan partililer sık sık “Hak hukuk adalet” sloganları attı.Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki ofisin açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı..

Kılıçdaroğlu’nun Bodrum Seçim Ofisi Açıldı

CHP Bodrum İlçe seçim bürosunun açılışı törenle yapıldı. Türk Bayrakları ile açılışa katılan partililer sık sık “Hak hukuk adalet” sloganları attı.
Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki ofisin açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Millet İttifakını oluşturan 6 partinin yöneticileri ve milletvekili adayları, Millet İttifakı partilerinin çok sayıda üyesi ile vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı yaptı. Bıyıklı konuşmasında tarihin akışını değiştirecek bir seçime gittiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Bu seçim son derece önemli bir seçim. CHP yeni bir kadro ile, yeni bir vizyonla, yeni projeleriyle yeni seçime önümüzdeki seçime hazırdır. 14 Mayıs’tan itibaren hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade ederek “14 Mayıs’ta şafak; özgür, demokratik, huzurlu, refah ve kardeşçe yaşayacağımız bir Türkiye için doğacak. Bu seçimi, ülkenin her kesiminden, her yaştan, her ırktan insan için kazanmalıyız. 6 yaşındaki çocuklarımız evlendirilmesin, kadına olan şiddet son bulsun diye kazanmalıyız. Bu ülkenin aydınlık gençleri, ülkesinden çekip gitmesin, gelecek kaygısı taşımasın diye kazanmak zorundayız. Emeklilerimiz, vatandaşlarımız ‘ay sonunu nasıl getireceğim’ diye düşünmesin diye kazanmak zorundayız. 15 Mayıstan itibaren yeni bahar yaşatacak olmanın gururu içerisindeyiz. Bodrum İlçe örgütü olarak kadın kollarımız, gençlik kollarımız olarak 56 mahallemizde var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genel Başkanlarımızın önderliğinde “Baharı” hep beraber getireceğiz diye konuştu..”

Açılış konuşmasının ardından ilk konuşmayı yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; seçimlerin ardından Bodrum, Muğla ve Türkiye rahat bir nefes alacak diyerek şunları söyledi:

” Bizler birbirinden farklı 6 siyasi parti olarak Türkiye’nin uzun yıllar hasretle beklediği bir uzlaşmanın mimarlar olduk. Yarının Türkiye’sini inşa etmek için çok önemli adım attık. Ortak hedefimiz, çocuklarımıza adalet, barış, huzur dolu bir gelecek bırakmak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesine geri dönmektir.” Dedi.

Deva Partisi İlçe Başkanı Elvan Ayhan ise Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na kendilerini bir araya getirdiği için teşekkür etti. 15 Mayıs tarihinin kendisinin doğum günü olduğunu söyleyen Ayhan, “Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ilk defa muhteşem bir doğum günü kutlamak istiyorum.” şeklinde konuştu.
Halen milletvekilliği devam eden Dr. Ali Arslan ise, Ak Parti Hükümetine karşı en ağır eleştirileri yapan adaydı. Arslan, “Bu düzenbazları, alçakları oralardan indireceğiz.” gibi sert ifadelerle iktidarı eleştirdi.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Furkan Duman, “Biz Saadet Partisi olarak takatimizin sonuna kadar çalışacağımıza söz veriyoruz. Birlikte güzel günler görmek için birleşe birleşe kazanacağız.” dedi.
Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Zekai Alper de “14 Mayıs hepimizin doğum günü olacak. 15 Mayıs günü güneş başka bir güzel doğacak. Bundan emin olun.”diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras “Bugün Bodrum farkını gösterdi. Bu güzel kalabalık, değişimin işareti. Hepinize çok teşekkür ediyorum. 20 yıldır çok farklı bir anlayışla yönetiliyoruz. Atamızın koyduğu kuralların her biri yerle bir edildi. 20 yıldır Cumhuriyet’in kazanımlarını artık yaşayamıyoruz. Hiç kimse kendisini güvende hissetmiyor. Bu ülkede kendi kendisine yeten ekonomimiz dahi, yerlerde sürünüyor. 20 yıllık iktidarın getirdiği seviye, nokta işte bu. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bütün mücadelesini bu zihniyeti yok etmek için kullanmaktadır. Millet İttifakı’nın bileşenleri bunun için beraber, bunun için mücadele etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Kurdele kesilerek açılışı yapılan seçim bürosunun açılış törenine eski ve mevcut belediye başkanları ve bir grup partili katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL