Editör'ün Seçimi Magazin

Bodrum Mandalin Yeni Konseptiyle Açıldı

Bodrum’un önemli mekanlarından Mandalin Bar, yenilenen konseptiyle yeniden açılıyorBodrum’un gece hayatında önemli bir yere sahip olan Mandalin Bar, 21 Nisan Cuma akşamı yenilenen konsepti ve servis anlayışıyla kapılarını yeniden açtı.12..

Bodrum Mandalin Yeni Konseptiyle Açıldı

Bodrum’un önemli mekanlarından Mandalin Bar, yenilenen konseptiyle yeniden açılıyor
Bodrum’un gece hayatında önemli bir yere sahip olan Mandalin Bar, 21 Nisan Cuma akşamı yenilenen konsepti ve servis anlayışıyla kapılarını yeniden açtı.
12 yıl önce eski bir sünger deposu olarak açılan Mandalin Bar, kaliteli müzik, servis ve eğlence anlayışıyla Bodrum’un yerli ve yabancı turistleri tarafından tercih edilen bir mekan haline geldi. Yenilenen Mandalin Bar, geçmişte başlattığı kaliteli hizmet anlayışını daha da ileri taşıyarak, Bodrum gece hayatına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mandalin Bar sahibi Atilla Serttaş, “Yenilenen Mandalin Bar, müzik, servis ve eğlence anlayışıyla yine Bodrum’un önde gelen mekanlarından biri olmaya aday. Kaliteli hizmet anlayışımız, yeni konseptimiz ve müşterilerimize sunduğumuz benzersiz deneyimle Bodrum gece hayatına yeni bir soluk getireceğiz” dedi.
Yenilenen Mandalin Bar, Bodrum’da yerli ve yabancı turistlerin keyifli bir gece geçirebilecekleri, kaliteli müzikler eşliğinde içkilerini yudumlayabilecekleri bir mekan olarak dikkat çekiyor. Bodrum gece hayatını sevenlerin bu benzersiz deneyimi kaçırmamaları tavsiye ediliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL