Bodrum

Biri Yapıyor, Biri Bozuyor! Bu Nasıl İş?

Bodrum’un en büyük mahallesi Turgutreis’te altyapı çalışmaları yap-boz usulü devam ediyor!Turgutreis Atatürk Meydanı projesinin sürdürüldüğü Sevgi Yolu’nda, yüklenici firma tarafından döşenen “Yağmur drenaj” borusu, içme suyu isale hattını döşeyen MUSKİ..

Biri Yapıyor, Biri Bozuyor! Bu Nasıl İş?

Bodrum’un en büyük mahallesi Turgutreis’te altyapı çalışmaları yap-boz usulü devam ediyor!
Turgutreis Atatürk Meydanı projesinin sürdürüldüğü Sevgi Yolu’nda, yüklenici firma tarafından döşenen “Yağmur drenaj” borusu, içme suyu isale hattını döşeyen MUSKİ adına iş yapan firmanın dikkatsizliği yüzünden patlayınca, yol çamur içinde kaldı.
Sevgi Yolu’nda yağmur drenaj hattı çalışmaları sırasında, içme suyu boru hattı patladı. Son aylarda çamur içinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasını bekleyen esnaf, işyerlerine su girmemesi için önlem almaya çalışırken bir taraftan da Belediye Çağrı Merkezine ulaşarak müdahale talep etti.
Olaya tepki gösteren bazı vatandaşlar da esnafın halini ve yolun içler acısı durumunu cep telefonlarına kaydederek, sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaptı. Olayı görüntüleyenlerden biri de Turgutreis’te yaşayan gazeteci Ali Peltek’ti…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL