Spor

Bodrumspor “YETTİ GARİ” Dedi!

Bodrumspor adeta kabus gibi geçen dört haftanın sonunda nihayet galibiyetle tanıştı. Ekibimiz konuk olduğu Bandırma’dan dört gollü farklı galibiyet ve üç puanla dönüyor. Bodrumspor farklı skoru 20 ve 78. dakikalarda..

Bodrumspor “YETTİ GARİ” Dedi!

Bodrumspor adeta kabus gibi geçen dört haftanın sonunda nihayet galibiyetle tanıştı. Ekibimiz konuk olduğu Bandırma’dan dört gollü farklı galibiyet ve üç puanla dönüyor. Bodrumspor farklı skoru 20 ve 78. dakikalarda Gökdeniz Bayrakdar, 35. dakikada Samet Yalçın ve 42. dakikada Kenan Özer’in golleriyle elde etti. Maçın 28. dakikasında Bandırmaspor’da Mulumba kırmızı kart görerek arkadaşlarını sahada 10 kişi bıraktı. Yine Bodrumspor’da Moohammed, Bandırmaspor’da ise Caner sarı kart gören isimler oldular. Bandırma 17 Eylül Stadı’ndaki bu skorla 7. sırada yer alan Bodrumspor puanını 45’e çıkardı. Kendi evinde mağlup olan Bandırmaspor ise 40 puanda kaldı. Bodrumspor TFF 1. Lig’in 30. haftasında Boluspor’a konuk olacak. Bandırmaspor ise deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak.

BAŞKAN KARAKAYA: “BODRUMSPOR ZOR ZAMANLARIN TAKIMIDIR.”

İsmet Taşdemir; “Öne geçtikten sonra rakibin 10 kişi kalması işimizi biraz kolaylaştırdı ama bugün oyuncu kardeşlerim inanmıştı. Kesinlikle kazanacağımız bir maç olacağını biliyorduk. Dört haftadan sonra gelen galibiyet öz güvenimizi biraz daha yukarı çekecektir. Kalan maçlara da inşallah bu şekilde devam ederiz.”. Bandırmaspor’un teknik sorumlusu Ümit Şengül de; “İlerleyen süreçte tekrar ayağa kalkıp ligin sonuna kadar play-off mücadelesini sürdüreceğimize inancımız tam.” dedi. Görüşüne başvurduğumuz Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ise; “Bu haftaki görüntüde göstermiştir ki; Bodrumspor zor zamanların takımıdır. Taraftarlarımız bizlere güvenmeye devam etsinler. Bodrum’u en iyi şekilde temsil etmek için, kulüpte tepeden tırnağa her tür çabayı gösterdik, gösteriyoruz, göstereceğiz de… Yeşil-Beyazlı formayı taşımak onur olduğu kadar aynı zamanda sorumluktur. Başta futbolcularımız ve teknik heyetimiz olmak üzere hepimiz bu sorumluğun farkındayız” diyerek görüş beyan etti.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL