Gündem Siyaset

Gökcan: Durmak Yok Yola Devam

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan AK Parti Genel Merkezi’nde Muğla Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.Milletvekili Gökcan başvurusu sonrası yaptığı açıklamada; “Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasının mimarı, Dünya Lideri,..

Gökcan: Durmak Yok Yola Devam

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan AK Parti Genel Merkezi’nde Muğla Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Milletvekili Gökcan başvurusu sonrası yaptığı açıklamada; “Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasının mimarı, Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olarak ilk günkü aşk ile çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan açıklamasında şunları kaydetti.
Değerli Hemşerilerimiz ve Muğla Teşkilatlarımızla birlikte AK Parti ülküsüne inandık, güvendik, çalıştık ve başardık.
21 yıldır AK Partimizin bir neferi olarak Muğla Teşkilatımızda görev yapıyorum.
AK Partimiz kurulduğu günden beri, Partimizin farklı kademelerinde bize tevdi edilen tüm görevleri teşkilatlarımızla el ele vererek millete hizmet etme yolunda en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık.
5 yıldır AK Parti Muğla Milletvekili olarak sevdalısı olduğum “Yeryüzü Cenneti Muğla’mıza ” hizmet ediyorum.
14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Muğla Milletvekili adaylığı için; aday adaylık başvurumu ” Türkiye İçin Hemen Şimdi” diyerek AK Parti Genel Merkezi’mizden yaptım.
21 yıldır girdiğimiz tüm seçimleri kazandığımız gibi, Cumhur İttifakı olarak bu seçimleri de aziz milletimizin teveccühü ile yine kazanacağız.
Kıymetli hemşerilerimizin desteği, bizlerin gayreti ile Muğlamızda da yine zaferle çıkacağız.
Her zaman yanımızda olan sevgili hemşerilerimize en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.
“Hep Birlikte Muğlamız” için daha nice başarılı işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum.
Seçimlerin Milletimize, Muğla’mıza, teşkilatımıza, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL