Spor

Bodrumspor’un Zirve İnadı

Bodrumspor Spor Toto 1. Lig’in 24. Haftasında evinde Altay’ı ağırladı. Son dönem tribünlerin siyasetin ilgi odağı olması nedeniyle de merakla beklenen maçta Altay ve Bodrumspor taraftarları karşılıklı olarak; İzmir Marşı’nı..

Bodrumspor’un Zirve İnadı

Bodrumspor Spor Toto 1. Lig’in 24. Haftasında evinde Altay’ı ağırladı. Son dönem tribünlerin siyasetin ilgi odağı olması nedeniyle de merakla beklenen maçta Altay ve Bodrumspor taraftarları karşılıklı olarak; İzmir Marşı’nı söyleyip, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganı attılar.

Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa; ‘Yaralarımızı hep birlikte saracağız, geçmiş olsun Türkiyem’ ve depremden etkilenen 11 ilin isimlerinin yazılı olduğu pankartı açtı. Karşılamanın başında depremde yaşamını yitiren depremzedeler ve hayatını kaybeden eski milli futbolcu Ziya Şengül için saygı duruşunda bulunuldu, Bodrum’a gelmiş olan depremzedelerinde tribünde sembolik olarak yer alması sağlandı. Altaylı oyuncularsa sahaya üzerinde; “Geçmiş olsun Türkiye’m” yazılı siyah tişörtlerle çıktılar.

İKİ GOL, ÜÇ PUAN.

Maça hızlı başlayan taraf, yeşil-beyazlı ekibimiz oldu. Maçın henüz 2. dakikasında Gökdeniz ile gole yaklaşan ekibimizin baskıyı sürdürmesi sonuç getirdi. 25 dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Kenan Özer takımımızı galip duruma geçiren golü kaydetti. İlk yarının geriye kalan bölümlerinde de eline geçirdiği fırsatları değerlendiremeyen Bodrumspor ilk devreyi bir farkla önde bitirdi. Maçın ikinci yarısı da Bodrumspor baskısı ile başladı. 51’inci dakikada etkili Bodrumspor atağında Üzeyir’in ceza sahasına yaptığı ortada Gökdeniz’in vuruşu topu ağlarla buluştu. Skor 2-0 ekibimiz lehine oldu. Maçın geri kalan kısımlarında da ekibimiz eline geçirdiği fırsatları kaçırınca 2 farklı galibiyetle skor belirlenmiş oldu. Maçta Altay’dan Paixao 31. Bodrumspor’dan Üzeyir ise 89. Dakikalarda sarı kart gören isimler oldular.

TAŞDEMİR: “YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ.”

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir maç sonu yaptığı değerlendirmede; Maç sonu yaptığı değerlendirmede; “Eyüp mağlubiyetinin ardından bizim için önemli bir maçtı. Vereceğimiz direnç önemliydi. Özellikle ligde ilk 2 ve 3’ten kopmama adına önemli bir maçtı. Maçın başından sonuna kadar oyuncu kardeşlerim oyuna hükmettiler. Çok kaçırdık, daha fazla atabilirdik. Önemli olan 3 puandı ve 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Yolumuza devam ediyoruz” görüşlerine yer verdi. Altay Teknik Direktörü Tuna Üzümcü ise; “Oyuncularımın isteğinden, arzusundan, mücadelesinden, daha iyisini yapmak istemelerinden son derece memnunum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Hafta hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bunu yapabilecek oyuncu grubuna sahibiz. Birlik ve beraberlik içerisinde üzerine koyarak mutlaka hatalarımızdan ders çıkararak daha iyi sonuçlar alacağız” ifadelerini kullandı. Bu skorla Bodrumspor; Samsunspor ve Eyüpspor ardından 3. sıradaki yerini korurken, Altay 14. Sıraya geriledi. Ekibimiz haftaya Manisa deplaşmanına gidecek.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL