Bodrum

İYİ Parti Bodrum’dan Kan Bağışı Seferberliği

İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, ülkemizi sarsan deprem felaketinin ardından oluşabilecek kan ihtiyacının karşılanması için harekete geçti. İyi Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, depremzedeler için Türk Kızılay ile birlikte kan bağış..

İYİ Parti Bodrum’dan Kan Bağışı Seferberliği

İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, ülkemizi sarsan deprem felaketinin ardından oluşabilecek kan ihtiyacının karşılanması için harekete geçti.

İyi Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, depremzedeler için Türk Kızılay ile birlikte kan bağış kampanyası düzenleyecek. Türk Kızılay’ın Kan Bağış Noktası, 10 Şubat 2023 Cuma günü 13.00-19.30 saatleri arasında, İyi Parti İlçe Başkanlığı binası önünde kurulacak.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından yaşanabilecek kan ihtiyacı için tüm Bodrum halkını kan bağışına davet ettiklerini belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber, özellikle ender bulunan kan gruplarından Rh negatif ve 0 grubu kan bağışının hayati öneme sahip olduğunu kaydetti. Kanber “Tüm hemşehrilerimizi 10 Şubat Cuma günü kan vermeye çağırıyoruz.” dedi.

GÜN DAYANIŞMA VE BİRLİK GÜNÜ

Kanber, deprem felaketinin yaşandığı ilk dakikalardan itibaren partili olsun ya da olmasın vatandaşların yardım malzemeleriyle ilçe binasına geldiğini de belirterek “Biz parti olarak milletimizin yanındayız, hizmetindeyiz. Bölgede çok fazla acil ihtiyaç var. Dolayısıyla ısınma, hijyen ve gıda yardımlarının hiçbirini geri çevirmiyoruz. Bizi arayıp, yardım etmek istediğini söyleyen vatandaşlarımıza da kendi imkanlarımızla ulaşıyor ve ürünleri evlerinden teslim alıyoruz. Gelen malzemeleri en kısa zamanda deprem bölgelerine ulaştıracağız. Tüm milletimize geçmiş olsun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL