Spor

Adana’dan Kebap Gibi Üç Puan!

Bodrumspor zorlu Adana deplasmanından üç puanla dönüyor. Spor Toto 1’inci Lig’in 22’nci haftasında ekibimiz Adanaspor’u 2-1 mağlup etti. 5. dakika maçın en kritik dakikasıydı. Bu dakikada Adanaspor’dan Burak çalımlarla çizgiye..

Adana’dan Kebap Gibi Üç Puan!

Bodrumspor zorlu Adana deplasmanından üç puanla dönüyor. Spor Toto 1’inci Lig’in 22’nci haftasında ekibimiz Adanaspor’u 2-1 mağlup etti. 5. dakika maçın en kritik dakikasıydı. Bu dakikada Adanaspor’dan Burak çalımlarla çizgiye dek indi. Yaptığı ortada topla buluşan Leya topu Bodrumspor ağlarına gönderdi. Ancak VAR incelemesi sonrasında Leya’nın ofsaytta olduğu gerekçesi ile gol iptal edildi. Sonrasında Kenan Özer penaltı vuruşundan ekibimizi 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Jallow’un 61. Dakikada attığı golle ev sahibi ekip 1-1 beraberliği sağladı. Maçın normal süresinin bitimine 1 dakika kala Umar Aminu’nun sürpriz golü ile Bodrumspor skoru 2-1 lehine çevirdi. Uzatma dakikalarında da gol gelmeyince maçta gülen ve evine üç puanla dönen taraf Bodrumspor oldu. Adanaspor adına skoru 1-1 yaptı.Adanaspor, evinde ağırladığı Bodrumspor´a 2-1 mağlup oldu.

DEPLASMAN TAKIMI EKİBİMİZİN, EN ZORLU DEPLASMANI

Maçta Adanaspor’dan Yiğithan, Bodrumspor’dan ise Süleyman ve Samet sarı kart gören isimler oldu. Bu skorla puanını 38’e çıkaran Bodrumspor ligde 3. sıraya yükseldi. İlginç bir grafik izleyen ekibimiz deplasmanları çok sevdi. Yeşil-beyazlılar son beş deplasman maçının dördünden galibiyetle, birinden ise beraberlik ile ayrıldı. Böylelikle ekibimiz son 5 maçtır deplasmanda yenilmiyor. Ekibimiz haftaya lider Eyüpspor deplasmanına gidecek. Bu maç otoriteler tarafından ligin en kritik maçları arasında görülüyor. Çünkü Eyüpspor ile Bodrumspor arasında 3 puan fark var. Ekibimizin deplasman galibiyeti durumunda puanlar eşitlenmiş olacak.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL