Bodrum

Turgay Kaya Açığa Alındı

Bodrum Belediyesi’nin memur Başkan Yardımcısı Turgay Kaya, İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından açığa alındı. İçişleri Bakanlığı’nın soruşturmanın selameti açısından görevden alma tasarrufunda bulunduğu öğrenildi. Geçtiğimiz mart ayında, Bodrum Belediyesi İmar ve..

Turgay Kaya Açığa Alındı

Bodrum Belediyesi’nin memur Başkan Yardımcısı Turgay Kaya, İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından açığa alındı. İçişleri Bakanlığı’nın soruşturmanın selameti açısından görevden alma tasarrufunda bulunduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz mart ayında, Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde Emniyet Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gece yarısı inceleme yapılmış, 12 kişinin hard diskin el konmuştu. Bilgisayarlarına el konulanlar arasında Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgay Kaya ile İmar ve Şehircilik Müdürü Melike Yapıcı Topuz da vardı. Kaya’nın adı daha önce de terörist elebaşı Abdullah Öcalan’ın avukatlığını yapmış olması nedeniyle basına yansımıştı.
Haziran ayında Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın inisiyatifiyle atanmış başkan yardımcısı Turgay Kaya’ya Hukuk İşleri Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü bağlanmış, Kaya bu görevleri kabul etmediğini açıklamıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL