Editör'ün Seçimi Magazin

Hatice Şendil’in Bodrum Keyfi

2017 yılında çocukları Can’ı kucağına alan Hatice Şendil ve oyunculuğu bırakıp yapımcılığa soyunan eşi Burak Sağyaşar önceki gün Bodrum’da aile tatilinde görüntülendi. Bodrum Torba’da bir koya demirleyen çiftin yanlarında çocukları..

Hatice Şendil’in Bodrum Keyfi

2017 yılında çocukları Can’ı kucağına alan Hatice Şendil ve oyunculuğu bırakıp yapımcılığa soyunan eşi Burak Sağyaşar önceki gün Bodrum’da aile tatilinde görüntülendi. Bodrum Torba’da bir koya demirleyen çiftin yanlarında çocukları Can da vardı . Anne Şendil önce Can’a yemeğini yedirdi. Daha sonra kendi elleriyle teknedeki misafirlere meyve servisi yaptı. Bir elindeki muz bir elindeki kavun ile Hatice Şendil fit vücudunun sırrını verdi. Meyve keyfinden sonra Şendil telefonu eşi Burak Sağyaşar’a vererek fotoğraflarını çekmesini istedi. Eşine birbirinden güzel pozlar veren Şendil fotoğrafları beğenmeyince “Aşkım düzgün çek“ diyerek tekrar poz verdi.

“BEN BÜYÜK BALIĞIM SİZİ YİYECEĞİM”

Çocukları Can’ı yanlarına alıp teknenin arkasına doğru yönelen çift denize atlamak için hazırlık yaptı. Burak Sağyaşar daha fazla dayanamayıp kendini Bodrum’un serin sularına bıraktı. Yüzmeyi yeni öğrenmeye başlayan Can için anne ve babası seferber oldu. Çocukları Can’ın yüzmeyi öğrenebilmesi için anne ve babası sürekli ona tüyolar verdi. Can “Ben büyük balığım, sizi yiyeceğim” diyerek anne ve babasına takıldı. Etrafa sürekli gülücükler saçan Can bir ara babasına su atmayı da ihmal etmedi. Hatice Şendil, Can’ın bu sempatik tavırları sonrasında oğlunu öpmelere doyamadı. Bol bol yüzen, eğlenen ve keyifli vakit geçerin aile nazar değmesin dedirtti.

Cadde/Milliyet

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL