Bodrum

Bodrum’un Orta Yerinde Kendini Jiletledi!

Bodrum’da güpegündüz kendisini jiletle doğrayan Filistinli genç, ortalığı birbirine kattı!  Atatürk Caddesi ile Cevat Şakir Caddesi’nin kesiştiği noktada yaşanan olay, bugün saat 12.00 sularında meydana geldi. 24 yaşında olduğu öğrenilen..

Bodrum’un Orta Yerinde Kendini Jiletledi!

Bodrum’da güpegündüz kendisini jiletle doğrayan Filistinli genç, ortalığı birbirine kattı!  Atatürk Caddesi ile Cevat Şakir Caddesi’nin kesiştiği noktada yaşanan olay, bugün saat 12.00 sularında meydana geldi.

24 yaşında olduğu öğrenilen Filistin uyruklu Rahta Diayeddin Abujazzar adlı genç, sokak ortasında üstündeki kıyafeti çıkararak kendisini jiletlemeye başladı! Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Belediye Zabıta ekipleri, genç adamın elinden jileti almaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Daha sonra polis ekipleri geldi. Elindeki jiletle çevresindeki insanlara da saldıran genç, kısa zamanda kanlar içinde kaldı. 112 Acil Sağlık ekipleri, kan kaybından halsiz düşen gence ilk müdahaleyi yaptı. Genç, daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL