Bodrum

Bodrum Tapu Müdürlüğünde Operasyon!

Gazeteci Talat Atilla, Bodrum’da Tapu Müdürlüğü’ne polis ekiplerinin baskın düzenlediğini duyurdu. Talat Atilla sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada polis ekiplerinin Bodrum Tapu Müdürlüğü’ne dün baskın düzenlediğini ve yapılan..

Bodrum Tapu Müdürlüğünde Operasyon!

Gazeteci Talat Atilla, Bodrum’da Tapu Müdürlüğü’ne polis ekiplerinin baskın düzenlediğini duyurdu.

Talat Atilla sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada polis ekiplerinin Bodrum Tapu Müdürlüğü’ne dün baskın düzenlediğini ve yapılan operasyon sonucu 7 kişinin tutuklandığını ileri sürdü.

Haber ajansları ise konuyu “Bodrum’da emlak dolandırıcılığı” başlığı ile servis etti. Buna göre Bodrum’da bazı şahısların evrakta sahtecilik ve emlak dolandırıcılığı yaptıkları iddiaları üzere başlatılan soruşturmada polis ekipleri biri Tapu Müdürlüğü çalışanı 9 kişiyi gözaltına aldı.

TAPULARINDA ŞAİBE Mİ VAR?

Bu skandalın özenle saklandığını iddia eden Talat Atilla ise sosyal medya hesabında Bodrum’da ünlü siyasetçi, iş adamı ve gazetecilerin tapularında şaibe mi var? sorusunu gündeme getirdi.

Talat Atilla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Polis dün Bodrum Tapu Müdürlüğü’ne baskın yaptı ve 7 kişiyi tutukladı ama her yer özenle bu bilgiyi neden saklıyor acaba? Bodrum’da ünlü siyasetçi, iş adamı, gazetecilerin tapularındaki şaibe mi acaba?

Bodrum Tapu’da Polisin gözaltısı hakimin 7 tutuklaması var ama kimsede tık yok. Sağcı/solcu siyasetçi, gazeteci iş adamı ne kadar ünlü ararsan Bodrum’da evi var! Malum her eve, her arsaya da bir namuslu tapu gerekir! Bu ağır sessizliğin başka bir nedeni olamaz!

Kaynak: TürkTime

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL