Bodrum Manşet

Sürgün Değil, Rutin Bir Atama…

Görev yeri, Bodrum’dan Kavaklıdere ilçesine atanan Bodrum İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Güner, bazı internet sitelerinde yer alan mesnetsiz iddiaları yalanladı. Tayin ile ilgili bir internet sitesinde yer alan haberde ‘sürgün’..

Sürgün Değil, Rutin Bir Atama…

Görev yeri, Bodrum’dan Kavaklıdere ilçesine atanan Bodrum İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Güner, bazı internet sitelerinde yer alan mesnetsiz iddiaları yalanladı. Tayin ile ilgili bir internet sitesinde yer alan haberde ‘sürgün’ iddiasına yer verilmesini ‘kötü niyet’ ve ‘kasıt’ olarak değerlendiren Güner, Turgutreis Gündem’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bir internet sitesinde 29.03.2022 tarihinde “CHP’li başkana ‘geçmiş olsun’ dedi sürgüne gönderildi’ iddiası” başlığı ile yayınlanan haber nedeniyle kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Söz konusu haber tamamen asılsız, gerçek dışı, yanıltıcı iddia ve yorumdan ibarettir.
Bilindiği üzere, kamuda hizmetin bütünlüğü ve devamlılığı esastır. Kamu personeli, idarenin takdiri ile hizmetine ihtiyaç duyulan her yerde görevlendirilebilir. Bu son derece rutin bir uygulamadır ve tayin kararlarının altında olağandışı bir durum aramak ve mesnetsiz iddialar gündeme getirmek, şüphesiz ‘kasıt’ ve ‘kötü niyet’ göstergesidir.
Amirlerimizin takdiri ile uzun yıllar hizmet verdiğim Bodrum’dan, bir başka ilçemize atamam yapılmıştır. Bir kamu görevlisi olarak, ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ düsturu ile ülkemize ve insanlarımıza hizmet etmekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Bizler, merkezi idarenin temsilcileri olarak memleketimizin her köşesinde aynı üstün vazife bilinciyle hizmet etme gayreti içinde olmaya devam edeceğiz.
Haksız ve gerçeğe aykırı ifadeler içeren bu tür haberlere karşı sessiz kalmayacağımızı ve devletimizi yıpratmaya yönelik gördüğümüz bu tür yaklaşımlara asla izin vermeyeceğimizi özellikle vurgulamak isterim. Hakkımda çıkan bu haberleri kabul etmediğimi belirtir, tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL