Bodrum

Bodrum’da Metamfetamin’e Geçit Yok

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, dünyanın birçok ülkesinde en tehlikeli narkotik maddeler arasında gösterilen sentetik uyarıcılardan metamfetaminin kaçakçılığına geçit vermiyor. Ekipler, Bodrum’a yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği yönündeki..

Bodrum’da Metamfetamin’e Geçit Yok

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, dünyanın birçok ülkesinde en tehlikeli narkotik maddeler arasında gösterilen sentetik uyarıcılardan metamfetaminin kaçakçılığına geçit vermiyor. Ekipler, Bodrum’a yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği yönündeki ihbarı değerlendirerek bir operasyon başlattı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar kapsamında; 24 Mart Perşembe günü Bodrum girişinde durdurulan şüpheli araç içinde 100 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan M.T. ve İ.T. isimli şahıslar TCK188 Uyuşturucu madde ticareti kapsamında yakalanarak adliyeye sevk edildi. Her iki şahıs da çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL