Bodrum Manşet

‘Dur’ İhtarına Uymayan Araçtan Bakın Ne Çıktı?

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri bir operasyona daha imza attı. Bodrum girişindeki uygulama noktasında durdurulmak istenen araç, dur ihtarına uymayınca, kısa süreli bir kovalamaca yaşandı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı..

‘Dur’ İhtarına Uymayan Araçtan Bakın Ne Çıktı?

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri bir operasyona daha imza attı. Bodrum girişindeki uygulama noktasında durdurulmak istenen araç, dur ihtarına uymayınca, kısa süreli bir kovalamaca yaşandı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar kapsamında İstanbul ilinden yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgisini alan Narkotik Grup Amirliği ekipleri şüpheli aracı 04 Mart Cuma günü ilçe girişinde durdurmak istedi. Aracın dur ihtarına uymaması sonucunda kısa süreli bir kovalamaca yaşandı. Araç durdurulduktan sonra, yapılan aramada araç içinde 750 gr skunk Maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgisi olduğu belirlenen M.H.Ö, C.K ve F.Ç. isimli şahıslar TCK 188 Uyuşturucu madde ticareti kapsamında yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL