Bodrum

Bodrumspor, Sarıyer’i Bekliyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, yarın (Cumartesi) Sarıyer’i konuk edecek. Ligde ikinci yarıda oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyerek zirve yarışana yeniden ortak olan Bodrumspor, 29’uncu hafta mücadelesinde yarın..

Bodrumspor, Sarıyer’i Bekliyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, yarın (Cumartesi) Sarıyer’i konuk edecek.

Ligde ikinci yarıda oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyerek zirve yarışana yeniden ortak olan Bodrumspor, 29’uncu hafta mücadelesinde yarın Sarıyer’i konuk edecek. 14.00’da başlayacak karşılaşma öncesi Bodrumspor 53 puanla 3’üncü sırada bulunurken, Sarıyer ise 28 puanla 16’ncı sırada bulunuyor. Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılarda hedef; taraftarın da desteğiyle bu önemli mücadeleden 3 puan alarak zirve yarışına devam etmek.

HAYDİ BODRUMSPOR, 7’DEN 70’E MAÇA

Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, Kovid-19 tedbirleri kapsamında alınan bazı önlemlerin kaldırılmasıyla 7’den 70’e herkesi, “Sen yoksan bir kişi eksiğiz” diyerek maça davet etti.

5 Mart Cumartesi Bodrum İlçe Stadı’nda 14.00’da başlayacak karşılaşmayı Cihan Aydın ve yardımcıları Adem Şahan ve Hüseyin Can yönetecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL