Bodrum

Bodrumspor Zirveye Kilitlendi

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor son 3 haftalık galibiyet serisi ile taraftarlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ligde başarılı bir bir performans sergileyen kulübümüz ligin bitimine 11 hafta kala 3…

Bodrumspor Zirveye Kilitlendi

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor son 3 haftalık galibiyet serisi ile taraftarlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ligde başarılı bir bir performans sergileyen kulübümüz ligin bitimine 11 hafta kala 3. Sıraya yerleşti. Sakaryaspor’un evinde puan kaybetmesi ve 2. Sıradaki 1461 Trabzon FK’nün yenilmesi ile büyük bir averaj yakalayan ekibimiz, deplasmanda Bayburt Özel İdare Spor’u mağlup etti.

Bodrumspor’un 2-0 kazandığı maçta takımımızın gollerini Bahadır Erol ve Erdem Çetinkaya kaydetti. Son 7 maçının 6’sını kazanıp, 1’inde berabere kalan Bodrumspor 2. Lig Kırmızı Grup’taki hesapları da alt üst etti. Bu hafta bitimi itibarıyla Bodrumspor’un Lider Sakaryaspor’la arasındaki puan farkı 6’ya, 2. Sıradaki 1461 Trabzon FK ile puan farkı ise 2’ye inmiş oldu. Deplasmandan galibiyetle dönüş sırasında Bayburt’ta takımlarını yalnız bırakmayan taraftarların coşkusu görülmeye değerdi.

Taraftarlar dönüş yolculuğunda, Bülent Serttaş’ın, “Aşk Bodrum’da Yaşanıyor” şarkısını dillerinden düşürmediler.

BAŞKAN KARAKAYA: “ASLA YALNIZ YÜRÜMEDİK.”

Hafta da yaşanan mutlulukta en önemli pay sahibi olan ve BodrumSpor’un Başkanlığı’nı 5. Dönemdir yürüten Rıza Karakaya gazetemize yaptığı açıklamada; “Bu başarıda en büyük faktör, saha içi ve tribün arasındaki elektriktir. Taraftarlarımız deyim yerinde ise iyi günde, kötü günde asla takımlarını yalnız bırakmadılar. Asla yalnız yürümedik.

Her maçta sahaya onların sayesinde adeta 12 kişi çıktık. Futbolcularımız için söylenecek çok şey var. Ama en önemlisi oyuncularımız maçlarda yüreklerini ortaya koyuyorlar. Amatör ruhun tüm güzelliklerini ve estetik özelliklerini sahaya yansıtıyorlar. Bu vesile ile sadece bir yönetici, bir başkan olarak değil; bir Bodrumlu olarak futbolcularımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. PTT 1. Lig hedefimize oldukça yaklaştık. En önemlisi saha içinde ve dışında gönülleri fethederek, şimdiden gönüllerin şampiyonu olduk” ifadeleri ile görüş bildirdi.

BODRUMSPOR TRİBÜNÜ; “ÖNCE FAİR PLAY” DİYOR

BodrumSpor’un tribün lideri ve Asi Taraftar Grubu kurucusu-sözcüsü Doğan Yaldır da gazetemize verdiği demeçte: Biz maçlara gittiğimizde ya da rakip takımı misafir ettiğimizde Bodrum farkını yaşatıyoruz. Rakiplerimiz dahil herkesin ortak kanaati şudur;. ‘Eğer grubumuzda bir Fair Play Ödülü verilecekse bu en çokta BodrumSpor’un hakkıdır.’

Bizim için en büyük ödül rakip takım seyirci ve oyuncularını Yokuşbaşı’ndan uğurlarken, bizlere ‘Kendimizi evimizde gibi hissettik’ sözlerini sarf etmeleridir. Gazi Mustafa Kemal sporcuya 3 önemli anlam yüklemiştir. ‘Zeki, çevik ve ahlaklı oluş…’ Bu oldukça önemlidir.

Ayrıca sporda ahlaklı oluşu, centilmenlikle ifade etmek mümkün. Bizler bu yönüyle sporun kardeşliğe, dostluğa hizmet etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Umarım 11 hafta sonra ipi hep birlikte göğüsleyeceğiz. Umarım sahada ter döken futbolcularımızdan, malzemecimize; yöneticilerimizden, taraftarlarımıza değin bu ortak emeğin karşılığını şampiyonlukla taçlandırırız. Hayat Bodrum(Spor)’da güzel” diyerek sözlerini tamamladı.  

Haber: Ayhan KARAHAN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL