Bodrum Gündem

Çağdaş Bodrum, İstanbul Efendilerine Karşı

GRUP LİDERİ ÇAĞDAŞ BODRUM, İSTANBUL EFENDİLERİ İLE MÜCADELE EDECEK Sezonun ilk maçlarından itibaren yükseliş ivmesinde bulunan ve TB2L B Grubu karşılaşmalarında 14. Haftaya grup lideri olarak “Merhaba” diyen Çağdaş Bodrum..

Çağdaş Bodrum, İstanbul Efendilerine Karşı

GRUP LİDERİ ÇAĞDAŞ BODRUM, İSTANBUL EFENDİLERİ İLE MÜCADELE EDECEK

Sezonun ilk maçlarından itibaren yükseliş ivmesinde bulunan ve TB2L B Grubu karşılaşmalarında 14. Haftaya grup lideri olarak “Merhaba” diyen Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, grup maçlarının bitimine 4 maç kala İstanbul’un güçlü güçlü temsilcilerinden İstanbul Efendileri ile mücadele edecek.

Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, geçtiğimiz hafta Liderlik Koltuğunda oturan Fenerbahçe Koleji Safiport ile yaptığı mücadelede Lideri deplasman maçında yenerek geçtiğimiz haftayı lider olarak tamamladı. Grup maçlarının bitmesine az bir süre kala tüm maçlara ayrı bir heyecan ile çıkan takımların yanı sıra, iyice kızışan rekabet ve mücadele dolu maçlara tanıklık eden taraftarlar bu durumdan oldukça memnun.

BİNNAZ KARAKAYA’YA BEKLENİYORSUNUZ

14.Hafta puan tablosunda 227 averaj ve 26 puanla 1. Sırada mücadelesine devam eden Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, bu hafta Bodrum Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda İstanbul Efendileri ile mücadele edecek. TB2L B Grubu 6. Hafta karşılaşmaları kapsamında İstanbul’da yapılan ilk maçta sahadan 41-55 galip ayrılan Çağdaş Bodrum Spor, rövanş maçında kendi evinde seyircisinin desteği ile yine sahadan galip ayrılmak için mücadeleye çıkıyor.
19 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te Bodrum Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan bu heyecan dolu karşılaşmada Bordum’un Liderlerine destek vermek için siz de yerinizi alın.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL