Bodrum Editör'ün Seçimi

Tapusuz Yerleri Alıp İnşaat Yapamazsınız!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’tan Arazi Alımlarına Yönelik Uyarı: Tapusuz yeri alamazsınız ve inşaat yapamazsınız. Bu imkansız! Büyük tarım arazilerinin ve imarsız arazilerin alınması ve bölünerek satılmasına yönelik uygulamalar yapan..

Tapusuz Yerleri Alıp İnşaat Yapamazsınız!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’tan Arazi Alımlarına Yönelik Uyarı: Tapusuz yeri alamazsınız ve inşaat yapamazsınız. Bu imkansız!

Büyük tarım arazilerinin ve imarsız arazilerin alınması ve bölünerek satılmasına yönelik uygulamalar yapan kişiler olduğuna dikkat çeken Başkan Aras şunları söyledi:

“Buraları kendi kafalarına göre beşer yüz metrekare bölüp vatandaşlara satıyorlar ve onları kandırıyorlar. Daha sonra bu gariban vatandaşlar buralara ev yapmaya çalışıyorlar. Bu Yaka’da, Dereköy’de, İslamhaneleri’nde var. Biz bunları yakaladığımız anda gerekli işlemleri yapıyoruz. Aynı zamanda bu dolandırıcılar hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. Ben, burada vatandaşlara sesleniyorum, sakın bunlara kanmayın. Tapusuz bir yeri alamazsınız ve inşaat yapamazsınız. Saf ve temiz duygularla belki kendinize bir yuva yapmaya çalışıyorsunuz ama bu imkânsız. Elbet kanun, hukuk, devlet burayı bulur ve ortadan kaldırırız. Bu türden yapılan uygulamaları da kamuoyuna duyuruyorum. Böyle büyük arazi alıp beşer yüz metrekare bölüp de gariban vatandaşlara satan dolandırıcılar hesabını verecekler.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL