Editör'ün Seçimi Gündem Muğla

Apart Otelde Uyuşturucu İmalatı

Marmaris’in Bozburun Mahallesinde faaliyet gösteren bir apart otelde jandarma tarafından yapılan aramada uyuşturucu madde imalatında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Muğla İl Jandarma ekiplerinin 31 Ocak günü gerçekleştirdiği operasyonda; (1) adet..

Apart Otelde Uyuşturucu İmalatı

Marmaris’in Bozburun Mahallesinde faaliyet gösteren bir apart otelde jandarma tarafından yapılan aramada uyuşturucu madde imalatında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Muğla İl Jandarma ekiplerinin 31 Ocak günü gerçekleştirdiği operasyonda; (1) adet hassas terazi, (8) otel odasındaki saksıda yetiştirilmiş 8kök kenevir, (5) adet cam payp ve pipet, (2) adet bong, (1) adet ısıtma mekanizması, (40) gr. kenevir tohumu, (25) gr. metamfetamin, (1) adet kurusıkı tabanca ve (26) adet fişeği ile (8) adet 9 mm. tabanca fişeği ele geçirildi.
Ekipler apart otelin sahibi E.M.D. ile birlikte işletmede uyuşturucu madde kullandıkları değerlendirilen V.Ö., C.E., A.E. ve S.İ. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerden E.M.D. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL