Bodrum Editör'ün Seçimi Gündem

Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti

Milas’ın Dibekdere Mahallesinde 21 Ocak 2022 günü yaşanan kavganın ardından gözaltına alınan şahıslardan biri tutuklanarak cezaevine sevk edildi.Milas Dibekdere’nin yakınlarındaki bir köy yolunda alkollü oldukları öğrenilen iki gencin yol verme..

Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti

Milas’ın Dibekdere Mahallesinde 21 Ocak 2022 günü yaşanan kavganın ardından gözaltına alınan şahıslardan biri tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Milas Dibekdere’nin yakınlarındaki bir köy yolunda alkollü oldukları öğrenilen iki gencin yol verme kavgası kanlı bitti. Gece saat 01.00’de başlayan tartışma sonucunda arbede yaşandı. A.Y. isimli gencin göğsünden bıçaklandığı kavgada bir kişi öldü, bir kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Milas ve Bodrum İlçe J.K.lığı JASAT Timleri ile Milas İlçe J.K.lığı ekiplerinin müdahale ve araştırması sonucunda, A.Y’nin, A.G. isimli şahıs tarafından göğüs bölgesinden bıçaklandığı tespit edildi. Ağır yaralanan A.Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Suç aleti, ekipler tarafından arazide bulundu.
Olayın ardından şüpheliler A.G., G.G., E.Ç. ve B.B. isimli şahıslar ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındı. 22.01.2022 günü çıkarıldıkları adli makamlarca A.G. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edilirken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL