Gündem Manşet Muğla

Jandarma Servisleri Denetledi

Muğla’da okul çağındaki çocuk ve gençlerin suç ve suçlulardan korunması, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla İl Jandarma Komutanlığı’na tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak “Çocuk ve Gençlerin..

Jandarma Servisleri Denetledi

Muğla’da okul çağındaki çocuk ve gençlerin suç ve suçlulardan korunması, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla İl Jandarma Komutanlığı’na tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetim Uygulaması” yapıldı. 16 Aralık 2021 tarihinde İl ve ilçe jandarma komutanlıklarında görevli toplam 408 jandarma personelinin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada toplam (539) servis aracı, (109) metruk bina, (15) internet/oyun salonu, (224) kahvehane, (177) büfe, (179) diğer işletmeler, (109) park/bahçe, (225) okul çevresi kontrol edilirken 4 bin 357 şahıs da sorgulandı.
Uygulama neticesinde; 39 sürücü hakkında 20 bin 848 TL tutarında idari Yaptırım Karar Tutanağı tanzim edildi, 11 araç trafikten men edilirken, çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs da yakalanarak gözaltına alındı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL