Bodrum Manşet

Alman Devi, Bodrum Sezonunu Açıyor

TUI, uzun bir aradan sonra Almanya’dan Ege bölgesine yönelik turlara başlıyor. TUI’nin Ege bölgesindeki otellerinin açılış tarihi de belli oldu.TUI’den yapılan açıklamada Türkiye’nin rüya gibi turkuaz koylarına sahip Ege Bölgesindeki..

Alman Devi, Bodrum Sezonunu Açıyor

TUI, uzun bir aradan sonra Almanya’dan Ege bölgesine yönelik turlara başlıyor. TUI’nin Ege bölgesindeki otellerinin açılış tarihi de belli oldu.
TUI’den yapılan açıklamada Türkiye’nin rüya gibi turkuaz koylarına sahip Ege Bölgesindeki tatil destinasyonlarına yönelik turların satışa açıldığı belirtildi.

İzmir’e 18, Bodrum’a 25, Dalaman’a 26 Haziran’da turlara başlıyor
TUI’nin Ege bölgesine yönelik ilk paket turları İzmir’e 18 Haziran’da, Bodrum’a 25 Haziran’da ve Dalaman’a 26 Haziran’da başlıyor. Grubun kendi havayolu şirketi TUI fly, 2 Temmuz’dan itibaren Dalaman’a direkt uçacak.

TUI’nin açıklamasında Bodrum, Dalaman ve İzmir’deki otellerin önümüzdeki haftadan itibaren tekrar misafir ağırlamaya başlayacağı, çoğunun Temmuz başında açılacağı ifade edildi.
TUI Magic Life Bodrum, 26 Haziran’da Alman tatilcilere yeniden açılıyor. Yaşam tarzı otel markası TUI Blue, başlangıçta, Marmaris’teki ilk sahil konumunda tamamen yenilenmiş beş yıldızlı tatil köyü TUI Blue Grand Azur ve popüler Sarıgerme Körfezi’ndeki TUI Blue Seno dahil olmak üzere beş tesisle hizmet veriyor. TUI Magic Life Sarıgerme ve Robinson Sarıgerme Park Temmuz ayı başında açılıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL